23. jul 2008 15:51
Kaj pa če poročno potovanje prestavita in gresta brez vajinih otročičkov? Jaz sem bila na Mallorci pred dvema letoma med prvomajskimi prazniki. Bilo je lepo in umirjeno, ampak v glavni sezoni pa ne bi šla tja, ker je tako kot v Portorožu oziroma je v Portorožu najbrž lepše in mirneje. Fast food, fish & chips, nič tipično španskega na "dohvat ruke" ... Na Mallorco greš na dopust s sončenjem in kopanjem poleti, na pravi umirjen oddih greš pa izven prave sezone.
Ne vem sicer, kaj ti je všeč, ampak jaz bi za svoje poročno potovanje želela iti nekam, kamor potem morda ne bi šla nikoli več. Zaradi oddaljenosti, cene in še česa. Če bi bila možnost, bi šla tudi brez otrok - če bi zanje seveda dobila varstvo in če bi jih bila zmožna pustiti doma. Reči to je eno, storiti, je pa drugo.
Ljudje smo si različni, ampak jaz ne bi na silo rinila nekam. Pa magari, če bi bilo poročno potovanje realizirano šele ob prvi ali pa kateri koli drugi obletnici poroke. Tole, kar imaš na razpolago ti, je en natempiran dopust. Ne vem, tako jaz gledam na to.
Kjerkoli že bosta, lepo se imejta in sama najbolje vesta, kje in kako bosta najbolj uživala, kajti predvsem uživanje je namen takšnega potovanja.