Zanima me če mi lahko'>o poveste kje se dajo'>o figurice kupiti. Ne bi jih sama naredila.
Majekzmajek
Zanima me če mi lahko'>o poveste kje se dajo'>o figurice kupiti. Ne bi jih sama naredila.
Majekzmajek
21. jul 2008 11:09
V pekarni vrhnika (brnčičeva, lj.) jih imajo. matilda
21. jul 2008 11:16
Travico na nogometnem igrišču pa narediš tako, da kokosovo moko pobarvaš z zeleno barvo (najboljše tisto v prahu). muffin
21. jul 2008 11:59
Super ideja za travico. Katero barvo pa naj uporabim? Majekzmajek
21. jul 2008 12:04
Matilda, a mogoče veš če pošljejo tudi po pošti? Majekzmajek
21. jul 2008 12:09
Ko sem jaz delala torto na to temo, sem figurice kar z igrače (namizni nogomet) dol pobrala za tisti dve uri :) Irena
21. jul 2008 14:11
Piškotek dobra ideja! Majekzmajek
21. jul 2008 15:06
majekzmajek je napisal/a: |
Matilda, a mogoče veš če pošljejo tudi po pošti? Majekzmajek |
22. jul 2008 11:25
Naredila sem že kar nekaj tort kot nogometno igrišče (sedaj so jih fantje k sreči že prerasli, le včasih si jo kdo še zaželi kot spomin na otroštvo). Travo sem tudi jaz naredila iz kokosa, ki sem ga pobarvala z nekaj kapljicami tekoče barve. Črte sem naredila iz bele glazure (sladkor v prahu sem zmešala z žličko beljaka). Glede figuric pa se nisem sekirala, temveč sem uporabila kar svečke: če je bil otrok star parno število let, sem na vsako stran igrišča dala polovico svečk v različni barvi, če pa je bil star neparno število let, je na sredini igrišča ob žogi stal še "sodnik" v tretji barvi. Po mojih izkušnjah imajo otroci veliko fantazije in sploh ne zahtevajo, da je vse čisto natančno tako kot v naravi! teta torta
22. jul 2008 12:46
Videla sem tudi že gumi medvedke, ki so stali na igrišču namesto igralcev... matilda
22. jul 2008 12:48
Ne spomnim se kje, vendar sem enkrat videla torto - nogometno igrišče. Figurice so bile Haribo medvedki - eno moštvo je bilo rumeno, eno rdeče. Žoga je bil žvečilni gumi v okliki nogometne žoge. Tudi ni slaba ideja, pa še nogometaše otroci pojedo elbaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Enostavna zelena juha