tema odprta - 19. jul 2008 9:54 | ogledi: 6.219 | odgovori: 13
Pozdravljene punce,
za naslednji vikend moram skupaj spravitin class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto za 60 oseb. Po tehtnem premisleku sem se odločila, da se jo lotim sama, predvsem zaradi neokusnih slaščičarskihn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> tort in class='poudarjeno'>n njihovih cen class='poudarjeno'>n (od 2,5 do 3,5€ za kos!?!?).
Odločitev je padla, da naredim biskvit po tem receptu http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10054
torej: čokolada, kokos, jajca, moka... Se mi zdi še najlažje,najhitrejše in class='poudarjeno'>n presenetljivo zelo okusno! In class='poudarjeno'>n ni nevarnosti, da bi se mi zažgal, padel dol, naredil šmarno goro...pa še v enem dnevu imam lahko kamot pečenih 6 biksvitov, kolikor jih potrebujem....a sedaj se zatakne...
in class='poudarjeno'>n sem pred problemom...ker se kokos kar precej čuti, ne vem s čim nej namažemn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto. Velikokrat sem ta biskvit namočila s sadnim sokom in class='poudarjeno'>n toplo marmelado in class='poudarjeno'>n ga tudi nafilala z marmelado, oblila s čokoladno kremo.....a danes mi ta varianta absolutno ni več OK, ker kot pravi Vendelina = tu mač informacij!!!
Prosim dekleta, pomagajte mi, s čim bi ve namočile ta biskvit (sem probala z mareličnim jogurtom in class='poudarjeno'>n tudi ne paše, bljak) in class='poudarjeno'>n s čim bi namazale in class='poudarjeno'>n premazale ton class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto.
In class='poudarjeno'>n še to,n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torta bo narejena iz 6 enakih okroglin class='poudarjeno'>n, ki bodo postavljene kot rožica (na sredini en class='poudarjeno'>n krogec in class='poudarjeno'>n okoli 5 krogcev -n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> tort), postrežena bo na pikniku, kjer predvidevam, da bo precej vroče in class='poudarjeno'>n znajo kakšne kreme in class='poudarjeno'>n premazi kar grdo odreagirati na vročino...
Prosim, pomagajte mi....
pa-pa
libi