28. maj 2009 10:21
Joj Loni, jaz sem ti hotela pa 3 poslat... No, ko bom imela tak kup kot Dragička, pa dobiš, ok?
jasna
28. maj 2009 10:21
Joj Loni, jaz sem ti hotela pa 3 poslat... No, ko bom imela tak kup kot Dragička, pa dobiš, ok?
jasna
28. maj 2009 13:01
Škatle so že oddane.
Kobra1, a veš, da nisem "hrčkaste" sorte. Pri meni gre vse to po kratke postopku. Moram se prav prisilit, da nekaj zbiram... pomanjkanje prostora, nikdar dosti prostora...
Meni je na misel prišla ideja. Če bo vse po sreči, če bo bog dal zdravja in majka božja penez, naslednje leto imam željo da bi še zadnjič zamenjala kuhinjo. (Pobožna želja malega Janezka , v tem primeru - pobožna želja male Micke). Potem bom pa naredila nekaj, kot "vašar", kot "bovšji trg" in bom prodala vse stvari, ki jih ne potrebujem.
Kaj pravite na idejo
Pozdravček!
29. maj 2009 18:42
dragička je napisal/a: |
Škatle so že oddane. [ploskanje][a?] |
29. maj 2009 19:08
dragička je napisal/a: Potem bom pa naredila nekaj, kot "vašar", kot "bovšji trg" in bom prodala vse stvari, ki jih ne potrebujem.
Sem takoj za to!
lp goga
Sporočilo je spremenil(a) gogad dne 29. 2009 19:09
29. maj 2009 21:29
Gogad -
Loni - me veseli.
Pozdravček!
29. maj 2009 21:51
dragička , si že na pol poti. Ko želja enkra zori, prej ko slej tudi dozori . Veš jaz pravzaprav ne kopičim stvari na dolgi rok. Slej ko prej se kdo najde, da kaj rabi, pa naj bodo to prazni kozarci, škatle za jajca, ... pa še jaz sem bolj rokodelske sorte, tako, da je velikokrat prav pride kaka v tem trenutku nepotrebna krama.
In ko me zagrabi moram imeti vsaj 100 kos, da razdelim vsem tistim, ki jim želim kaj podariti.Ja potem se pa razne škatlice nabirajo ....
kobra 1
12. mar 2013 21:04
Živjo zanima me če mi kdo lahko zbira škatle za jajca. Lahko me kontaktirate preko zasebnega sporočila bil bi vam zelo hvaležen hvala
damjank
13. mar 2013 8:07
Škatle za jajca se dobijo nove pakirane po 280 kom, mislim pa da stane škatla 0,17 centa nisem pa siguren ker jih že nekaj časa nisem nabavljav lahko pa povprašam
vrisk
13. mar 2013 8:15
0,17 centa res ne more stati škatla, misliš 17 centov ali 0,17€ najbrž, kaj?
rimljanka
13. mar 2013 9:33
No pa podomače 17centov ali 15 centov nevem točno če je ta cena
vriskKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako