30. jun 2013 11:07
Pozdravljeni.
Ali morda katera pozna koga na Gorenjskem da popravi šivalni stroj Danica elektronik od Bagata.
ne šiva cik cak, kajti nekaj je od tega padlo v mašino. treba jo bo razdret in ponovno pravilno sestaviti.
30. jun 2013 11:07
Pozdravljeni.
Ali morda katera pozna koga na Gorenjskem da popravi šivalni stroj Danica elektronik od Bagata.
ne šiva cik cak, kajti nekaj je od tega padlo v mašino. treba jo bo razdret in ponovno pravilno sestaviti.
30. jun 2013 11:24
Ha, ha, limnol, se popolnoma strinjam z napisanim .
Johanna
28. feb 2018 14:27
Če bo še katero zanimalo, kako sem se odločila za šivalni stroj (sem jih že večkrat izbirala;), sem se tule razpisala (ubogala tiste punce, ki so rekle, da bi morala pisat blog;).
28. feb 2018 15:19
Ni na gor. je pa v Komnu- najboljši servis, znan daleč naokoli. Popravijo pa vse v nulo.
28. feb 2018 16:47
Hej Veri,
lepo te je spet malo brat.
1. mar 2018 8:04
Hej, Veri, v šivanje sem tudi sama čisto noter padla, ostajam zvesta Bagatovi super Slavici 555, redno servisirana dela kot urca. Eno nadstropje niže imam v izposoji imam še dva stroja moje tašče, ki je bila po poklicu šivilja, overlock pa imam kar iz diskonta in moram reči, da svojemu namenu čisto dobro služi.
1. mar 2018 16:18
Veri, sem šla prav datum pogledat, če si res sedaj pisala. Lepo te je spet brati.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Pivski kruh