Potrebujem kak dober preiskušen recept za biskivt, da ga potem narežem na majhne kockice-minjone. Sama delam vedno eno in isto: smetanove rezine, bownty, čokoladna rezina, rafaeloo... Rada bi kaj sočnega, dobrega.
Hvala.
tara31
Potrebujem kak dober preiskušen recept za biskivt, da ga potem narežem na majhne kockice-minjone. Sama delam vedno eno in isto: smetanove rezine, bownty, čokoladna rezina, rafaeloo... Rada bi kaj sočnega, dobrega.
Hvala.
tara31
15. jul 2008 16:42
In se ti zdi, da je receptov v bazi premalo, pa sprašuješ tu? Si sploh že pregledala bazo receptov? Issi
15. jul 2008 17:05
Ja sem gledala po bazi in jih je preveč, zdajle pa hitro rabim recept. Sicer pa zdaj itak grem pečt in bom spet kar po starem naredila. Si moram vzet čas pa bazo receptov predelat da najdem kak nov navidh. Pa hvala vseeno. tara31
15. jul 2008 17:31
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3956 Na tem linku imaš na prvi strani recept za minjone, ki ga je napisala mamamia. Ti so super. Nena
15. jul 2008 18:38
Jaz pa delam biskvit po receptu Ledena torta Karmen. balu
15. jul 2008 19:32
Najboljši je "Biskvit za torto, ki nikoli ne pade dol" Recept je v bazi. Sicer pa je hitro pripravljen in dolgo sočen "jogurtov biskvit". zoja2
16. jul 2008 0:06
Hvala vam. Sem se lotila pečt šele ob sedmih, zdaj sem končala. Sem kar po starih preiskušenih receptih pekla. V prihodnje pa bom absolutno poiskusila tudi jogurtov biskvit in pa minjončke od mamamie. Hvala za pomoč. tara31Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Dušeno sladko zelje