18. jul 2008 11:50
Tak vreji ko pa jaz spoham, pa nea nobena. Baje! tumpika Tumpika, ti si res faca neny111
18. jul 2008 11:50
Tak vreji ko pa jaz spoham, pa nea nobena. Baje! tumpika Tumpika, ti si res faca neny111
18. jul 2008 12:19
Čao, jaz baje dobro pečem. No, saj slabo res ni, ni pa kaj posebnega. Drugače pa mislim, da je najboljša moja piščančje zelenjavna rižota, pa makaroni na kar nekaj načinov, zelenjavna pica...skratka zelenjava res ni slaba, ja. Lep pozdravček, S.
18. jul 2008 12:20
Jelenckova je napisal/a: |
Lahko napišem, da ne skuham dobre kave, Jelenckova |
18. jul 2008 12:53
No, moj bi rekel, da kuham fajn, a le za obiske in se revež le takrat naje . Moji fantje imajo najraje mojo "filano papriko", ker jih zgaga ne peče, pa še okusna je (baje), saj jaz nisem ravno ljubitelj.. pa makaronflajš jim je tudi dober, pa ciganski fižol. nad tem ni pripomb z nobene strani. Sladica je pa top : madjarica, potem pa slani kifli Kavo kuha mož al pa mašina. pa še to mora mož naredit, ker ne obvladam TinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Tortelini z bučkami in slanino