Pozdravljene!
Zanima me, kje je možno opraviti izpit za inštruktorja b kategorije, kje dobiti gradivo in koliko to stane. Stara sem 21 let, sama imam vozniški izpit za B kategorijo?
hvala
nina88
Pozdravljene!
Zanima me, kje je možno opraviti izpit za inštruktorja b kategorije, kje dobiti gradivo in koliko to stane. Stara sem 21 let, sama imam vozniški izpit za B kategorijo?
hvala
nina88
11. jul 2008 11:50
Po mojem je najboljše, da se pozanimaš kar v najbližji avtošoli - prve napotke, kam se obrniti, ti bodo lahko dali tam zaposleni inštruktorji! mamaF - Mojca
11. jul 2008 11:51
Izpit za inštruktorja B kategorije lahko narediš verjetno povseod kjer je sedež avtošole.Gradivo bi verjetno tudi morali imeti oni.Pogoji pa so ( vsaj do ne davnega je bilo tako ) obvezen izpit B kategorije, dokončana srednja šola, dve leti brez prometnih prekrškov in kazenskih točk. Seveda pa ne vem ali še to velja. LP mamazeljka
11. jul 2008 14:27
Pa verjetno ne smeš biti več mladi voznik, predvidevam, da so pogoj tudi nekaj letne izkušnje za volanom. Drugače pa tudi jaz predlagam, da se pozanimaš v kakšni avtošoli. teacher
14. jul 2008 22:11
Z 21 leti imaš veliko premalo izkušenj, da bi že laho delala kot inštruktor, sicer pa se pozanuimaj na upravni enoti občine, imajo najbolj verodostojne podatke. Mamamia
mamamia
15. jul 2008 18:37
Tule boš, upam, našla precej informacij: http://www.avtosola-jezica.com/instruktor.html Cena je, menda, 600 € za kategorijo. Preveriš lahko na navedeni avtošoli. Nena
15. jul 2008 18:57
Zakaj so/smo ženske tak slabi šoferji? Ker so vsi inštruktorji moški! Nina, kuj naprej! tumpikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Milijonska juha