Predlog

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

tema odprta - 10. jul 2008 17:07 | ogledi: 1.345 | odgovori: 5

Imam en predlog za Jerneja ali koga od administratorje, če bi se komu dalo to narediti: namreč včasih kdo kaj vpraša pod receptom, ki si ga prispeval, pa tega ne vidiš, ker ravno takrat nisi na kulinariki ali pač spregledaš.

Ali bi bilo možno, da bi avtor recepta dobil kako obvestilo (zs ali mail), kadar ga pod njegovim receptom čaka vprašanje ali komentar na njegov recept? Tako bi lahko veliko bolj vestno odgovarjali na vprašanja, ker čez nekaj mesecev dejansko to nikogar več ne zanima, ves čas pa tudi ne moreš čekirat vseh svojih receptov, če te kdo kaj sprašuje (vsak recept odpirat, it na zadnjo stran komentarjev in zapirat - če si prispeval veliko receptov, je to kar delo in se ti ga ne da lotit...)... Ali pa se to da pogledat na kak drug način, da takoj vidiš, če so kaki novi komentarji na tvojih receptih?

Verjetno pluski že imate kako tako možnost, pa ne vem zanjo, vendar mislim, da bi nekaj podobnega prav prišlo celotni kulinariki, saj navsezadnje sprašujejo pod recepti tudi pluski in rabijo odgovor, pa ga ne dobijo pravočasno, če avtor ne vidi, da ga nekdo nekaj sprašuje...

Veri

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

10. jul 2008 17:18

Ne te možnosti ni, je pa dobra ideja in jo bom uresničil. Vsak vaš recept bo imel možnost da označite ali želite dobivati email za odgovore ali ne. Seveda računalnik ne more vedeti, ali je vprašanje ali ni, tako da bo to prišlo za vse, ampak le enkrat na recept, dokler ne odpreš tistega recepta (podobno naročenim temam). Hkrati bom naredil še to, da se bo avtor recepta odločil, ali želi komentarje ali ne.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

10. jul 2008 18:23

Uuuu Veri, dober predlog, tudi meni se je že zgodilo, da nisem opazila, da je bilo pod mojim receptom vprašanje, na katerega sem kasneje odgovorila, izpade kot, da nočeš odgovoriti, pa ni tako.

Drugo: če prav razumem nič mnenja nič ocen? Jernej, jaz bi raje vidla da uvedeš rubriko najslabše ocenjeni recepti,

Jaz sem pa mnenja, da je prav tako kot je, če nihče ne žali in zmerja tudi kakšna slabša ocena mora biti, saj so okusi različni.

Jaz pošiljam recepte katere so meni in mojim dobri ni pa nujno, da so ti recepti vsem dobri.

lp

Anamarija

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

10. jul 2008 18:37

O, to pa je res dober predlog! Juhu! Marna

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

10. jul 2008 19:02

Nič mnenj in nič ocen če avtor recepta tako želi ja. Meni se zdi prav. S tem se izogne da ga kdo kritizira, hkrati pa se "izogne" tudi pohvali in vprašanjem. Nekaj oseb je na KulSlo za katere vem, da si to želijo, večina pa verjetno tako ne bo nastavila da ne dovoljuje komentarjev

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

11. jul 2008 9:57

Jernej, zlat si! Sem imela ta predlog že par let v mislih, pa se do zdaj nisem ojunačila, da bi te gnjavila s tem:) Zdaj pa nič pametnega ne delam, pa pride vse živo na vrsto:) Seveda računalnik ne more vedet, ali je komentar ali vprašanje - ampak to sploh ni važno, glavno, da vemo, če je kdo kaj spodaj napisal, da lahko pravočasno odgovorimo, če pač koga kaj zanima. Če kdo noče komentarjev, naj jih pa nima, se strinjam. Mene ne moti, ker se dostikrat tudi kaj razreši s tem: recimo moji paradižniki s kuskusom eni članici niso bili preveč všeč, potem ko sem ji pa svetovala, da naj da res tako malo česna kot je v receptu in ne dodaja kisle smetane in naj vzame tadober kuskus, so bili pa ok. Tako da tudi negativen komentar je lahko na koncu pozitiven - se recimo kdo izogne temu, da bi kupoval slab kuskus, če ne drugega;) Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti