Izposoja tv-ja

Tamči  

član od: 10.4.2006

sporočila: 203

13. avg 2008 19:48

Draga Veri, me je kar stisnilo, ko si tako uboga, prej pa že kar hiperaktivna! Mora biti kar težko nič delati...je pa vredno!!! Upam, da bo s teboj čimprej bolje, da preizkusimo še kak tvoj mega recept - saj veš, da noro rada berem tvoje recepte, imaš tak preprost, zelo berljiv in meni domačl stil. Aja, danes sem delal fredija po tvojem receptu in sem se - verjameš ali ne - spomnila nate :)) Lepo bodi! Tamči

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

13. avg 2008 21:30

Ronja in Lejla, lepo Veri!

jasna

kuharica Mici  

član od: 30.9.2004

sporočila: 276

13. avg 2008 22:16

Hojla Veri, koliko je pa stara Ronja? Ne vem zakaj se mi zdi, da smo nekako istočasno razširili naše družine? Mi smo postali trije konec marca. Ti želim, da teh nekaj tednov še zdržiš. Kaj pa je to proti vsemu kar te čaka po januarju LP kuharica Mici

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

14. avg 2008 3:01

Hojla Veri!

Sem se ravno te dni spraševala kaj je s tabo. No, zdaj pa berem tole.Si te prav težko predstavljam v mirujočem stanju.

Moja snaha je bila drugič noseča, ko je prvega še dojila, a so ji svetovali, da bi naj prekinila( itak je imel nekako 17 mesecev)z dojenjem, ker da lahko povzroči krčenje  maternice, torej popadke.

Za vsak slučaj preveri.

Sicer pa čestitke za pogumno odločitev, obenem ti želim da predvsem uspešno donosiš malo Lejlo in da se ti čas nebi preveč počasi vlekel.

Aki

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1305

14. avg 2008 9:36

Drži se punca, saj ženske smo močne. Vso srečo ti želim tudi jaz. Dolores

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

14. avg 2008 11:05

Se pridružujem vsem lepim željam riba-ribica

piškotek  

član od: 14.11.2001

sporočila: 519

14. avg 2008 11:40

Vse dobro! Sem leta nazaj poznala eno gospo, ki je prav tako pridno morala ležat... danes njen sine ziher že punce okrog preganja... Srečno! Irena

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

14. avg 2008 20:36

Hvala, punce! No, saj zdaj že kaj skuham;) Je pa res, da jemo večkrat testenine s paradižnikovo omakco, hehe. Ampak zadnjič sem naredila domače orchettje z rukolino omakco - tamči, te zanima? aki, meni so prepovedali vse živo, samo dojenja pa ne in to noben od vsaj 5ih zdravnikov - pa sem vprašala - pa v bolnici so itak tudi videli, ker je mala prišla in se priklopila:) kuharica Mici, Ronja je praznovala julija, med njima bo točno leto in pol. Dolores, zanimivo, da je tako težko samo ležat, a ne?;) NO, saj zdaj nsem več tako pridna in vseeno upam, da mi bojo konec avgusta dovolili še kaj:) Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti