Zanima me, kje se da dobro jesti na otoku Krku - severni del - Malinska, Omišalj...
Ker če ne bom raje kuhala.
Marija
Aljo
Zanima me, kje se da dobro jesti na otoku Krku - severni del - Malinska, Omišalj...
Ker če ne bom raje kuhala.
Marija
Aljo
9. jul 2008 11:50
Dobrodošla med nami, Aljo!
Verjetno bo odziv na tvoje vprašanje večji, če boš dodala kakšen "prosim" ali pa "hvala za odgovor" in pa mogoče celo "lep dan vam želim", take stvari spadajo zraven.
jasna
9. jul 2008 11:56
Lep pozdrav, že dolgo dopustujemo na Krku in imamo kar dobre kulinarične vtise. Na prvem mestu po naših okušalnih in zadovoljstvenih vtisih je gostilna Rivica v Njivicah in Nada v Vrbniku. Če pa želite dobro pico Vam svetujemo picerijo Galija v mestu Krku. Lep dopust Vam želim Ivanščica ivanščica
10. jul 2008 7:17
Sem zelo na hitro odposlala, ker se je naš dveletnik zbudil in sem kar pritisnila. Tako da lepo prosim za odgovore in bom vesela vsakega nasveta, ker se je že večkrat zgodilo, da smo v veliki želji, da gremo ven jest in kako bo fino, pristali pri bolj švoh večerji, ki je bila brez okusa in iz friteze. Se opravičujem in želim lep poleten dan. Marija Aljo
10. jul 2008 8:01
Tudi jaz priporočam Galijo v mestu Krku,čista desetka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Zdrobovi ocvrtki s pomakami