Ali se vam zdi da lahko samo lahko mladi v kuhinji??? Kajti namreč tudi jaz sem med njimi (star sem 13 let) in pri peki imam prvo besedo v hiši hehe ...v serednjo šolo pa bom šel na slaščičarsko
LUKX 365
Ali se vam zdi da lahko samo lahko mladi v kuhinji??? Kajti namreč tudi jaz sem med njimi (star sem 13 let) in pri peki imam prvo besedo v hiši hehe ...v serednjo šolo pa bom šel na slaščičarsko
LUKX 365
5. jul 2008 17:42
LUKX 365 lepo da boš šel v slaščičarsko,vendar bi rekla,da je tudi v omenjeni šoli pomemben pravopis in slovnica . anaeva
5. jul 2008 17:46
LUKX 365 je napisal/a: |
Ali se vam zdi da lahko samo lahko mladi v kuhinji??? Kajti namreč tudi jaz sem med njimi (star sem 13 let) in pri peki imam prvo besedo v hiši hehe ...v serednjo šolo pa bom šel na slaščičarsko LUKX 365 |
5. jul 2008 19:17
Pri 13ih pa res ne rabiš nikogar, da ti gleda pod prste! Samo da pomiješ za sabo! Veri
5. jul 2008 21:50
Dobrodošel med nami in v kuhinji. Upam, da se boš dobro počutil med nami in našimi Kul mojstrovinami
kobra 1
5. jul 2008 22:26
hvala za dobrodošlico.... LUKX 365
5. jul 2008 22:43
Dobrodošel med nami pa veliko sreče in veselj pri kuhanju (bravo) Milži
5. jul 2008 23:05
Bravo fant!!! Pa ne pozabi posode za seboj pomit. In še kaj se oglasi (pa tud, če kakšnov vejico spustiš ).
Ognjič
6. jul 2008 0:35
Lukx dobrodošel! Tudi jaz sem zelo mlada začela ;) edino kar ti priporočam je, da paziš na kilogramčke ycrna
6. jul 2008 0:42
Dobrodošel na kulinariki. Tudi jaz sem med mlajšimi tukaj (avgusta bom dopolnila 17 let :).
6. jul 2008 1:22
Tamalaursa, ti si pa že pravi "stari maček"!!! AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna pita s kokosom
Caprese solata s popečenimi svaljki