8. jul 2008 8:54
Moj sin je Tilen, vnuk pa Filip. Imamo pa tudi mačke s moškimi imeni: Luka, Rudi in Erik, kuža pa je Noni. Imena večkrat pomešam, pa so se že vsi navadli na to. mestnac2
8. jul 2008 8:54
Moj sin je Tilen, vnuk pa Filip. Imamo pa tudi mačke s moškimi imeni: Luka, Rudi in Erik, kuža pa je Noni. Imena večkrat pomešam, pa so se že vsi navadli na to. mestnac2
8. jul 2008 9:49
Jaz imam, kot že rečeno Martina (3,5 let) in Marijo (11mesecev). Pri slednji je župnik pri krstu rekel, da je to njegov prvi krst na Marija odkar je župnik! Z možem sva zelo vesela, da sva izbrala takšni imeni. Kar se pa tiče staroslovenskih, mi je pa najbolj "sedla" Tešina. Lp, Sara veverica
8. jul 2008 9:58
Aja, sicer sta mi pa zelo všeč Filip in David, samo lubiju nista, tako da ne pride v poštev. Veri
8. jul 2008 10:02
Pri nas so najmlajši: David, Kaja in Dominik Pozdravček!
8. jul 2008 11:13
Nikoli nisem razmišljala o izvoru imena Aljaž, bilo mi je preprosto všeč in sedaj se mi prav fino zdi, ko ga vidim na spisku starih slovenskih imen in bom znala komu povedat, da Aljaž ni bil le priimek našega Jakoba.
rrr
8. jul 2008 11:17
Ha, kakšna zanimiva imena- Ljut in Ljutič,
sicer pa najdem vmes kar nekaj imen, po katerih bi lahko starši poimenovali otročke: Zarja, Zlata, Zora, Val, Vid, Vit, Tal, Vida, Vesna, Samo, Rado, Rok, Pero, Matej, Mil, Lada, Jalen, Gaber, Ganej, Dana, Črt, Bela, Bor, Aljaž. Andraž, Anže
in mogoče še kater, od teh mi je všeč Gaber, Ganej in Bor, mogoče še Črt. Načrloma pa mislim, da otroku ne bi dala kratkega imena, vsaj ne Jan, Žan, Nik, Pia (ta mi sploh ne sede) ipd., saj ne da niso lepa, ampak jih je too much s temi imeni.
katti
8. jul 2008 12:49
No jaz sem pa izbrala sinu ime iz grške mitologije, saj mi je ime bil všeč še iz srednje šole ko smo se učili o Vergilovi Eneidi. In tako je moje štirinajstletno sonce Enej. Drugače so mi pa všeč imena, ki so bolj redka, saj Žanov Žigov Klemenov itd. je že tako na tisoče- rada imam pač nekaj posebnega. Lep pozdrav vsem mamicam in tistim ki to šele boste lena70
8. jul 2008 14:20
Hojla! Ker živimo v prelepi Sloveniji dajte svojim otrokom slovenska imena,sicer sem pa še vedno istega mnenja kot sem bila takrat ko sva z možem skupaj izbirala imena najinim sinovom-otroku moraš dati tako ime da ga ko odraste ne sram svojega imena. mijamarija
9. jul 2008 9:12
In kaj pravijo preko luže:
Loni Makaroni
9. jul 2008 10:22
Veliko je odvisno tudi od tega, če že poznamo kakega človeka z nekim imenom in nam je ta všeč. Morda nam je všeč samo ime (recimo) Tadej, a je bil to nek zoprn fante, ki se je venomer pretepal in bil nespoštljiv do drugih. Sama sem imela v vrtcu in osnovni šoli sošolko z nekim imenom na A, pa je bila takšna "packa", da še danes ob tem imenu dobim neko čuden občutek. Sicer pa tudi jaz nisem pristaš teh novih imen http://www.stat.si/imena_top_imena_nova.asp Všeč mi je bilo ime Luka, dokler niso povedali, da je to eno najpogostejših imen. Za izbiro imen za svoje štručke je pa še nekaj časa. šnorcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami