Naj ime za fantka

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

9. jul 2008 11:55

Meni pa so všeč kratka imena (posledično so marala biti tudi možu ), saj imava oba dolgi imeni in iz tega 100 in 1 izpeljanko. Tako sta sinova Gal in Bor. Niti slučajno se ga ne da skrajšat, kvečjemu je ljubkovalno daljši. Če bi bil pa še kakšen, bi bil Črt, al pa Maj. Tina

neznan uporabnik

9. jul 2008 12:33

meni je pa za punčko všeč ime ki je bolj nenavadno in to je Kiara...nekaj posebnega se mi zdi v tem imenu... lovebeyba

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

9. jul 2008 13:14

Meni je kar veliko nenavadnih imen včeč. Samo se  teh ljudi s takimi imeni ne predstavljam v domu za odtarele.

kobra 1

kastrolca  

član od: 8.4.2007

sporočila: 82

9. jul 2008 14:00

Moja sinova sta Gašper in Sebastjan. Se mi zdi pa primerno, da imamo pri izbiranju imena predvsem v mislih, da bo otrok to ime nosil, in ne kaj je nam najbolj všeč. Sem proti eksotiki in raznim čira-čara imenom... a sem starokopitna? papa kastrolca

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

9. jul 2008 14:53

Zelo mi je všeč ime Tristan. Verjetno bo tu obveljala šnorcina logika (saj se spomnite Jesenske pripovedi in Brada Pitta, aneda?!)

jasna

damjana  

član od: 29.8.2001

sporočila: 22

9. jul 2008 16:45

Jaz imam Aleksandra in je še vedno edino ime, ki mi je res všeč za fanta. Ampak samo neokrajšana različica, vse ostalo so le približki Pa kamorkoli po svetu bo šel, si nihče ne bo lomil jezika. Pač, moje mnenje. V uho mi sede kvečjemu še Dominik, kratka imena mi niso všeč. Lovebeyba, sva že dve - tudi meni je Kiara naj ime za punčko, ampak komur koli sem to omenila od bližnjih, me je samo zabodeno pogledal. No, na njihovo srečo potem ni bila punčka

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

9. jul 2008 16:50

jasna1 je napisal/a:

Zelo mi je všeč ime Tristan. Verjetno bo tu obveljala šnorcina logika (saj se spomnite Jesenske pripovedi in Brada Pitta, aneda?!)

jasna [pingvin]
Jaz sem bila najbrž več kot 5 let prepričana, da bo tako ime mojemu sinu. Ampak po Tristanu in Izoldi. Začetnica

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

9. jul 2008 19:41

lovebeyba je napisal/a:
meni je pa za punčko všeč ime ki je bolj nenavadno in to je Kiara...nekaj posebnega se mi zdi v tem imenu... lovebeyba
Tudi Italijanom je vsec to ime-po pogostnosti je na drugem mestu- le da se napise Chiara, slovenska oblika je Klara ali Jasna. Tudi meni so vsec stara slovenska imena.Pa toliko lepih je ,da mi ni jasno, zakaj starsi dajejo otrokom taka cudna imena, da velikokrat res ne ves, koga klicejo, kuzka ali otrocka... Sem zadnjic v NG slisala mamico,ki je klicala: Bril,Bril, pa sem bila prepricana, da je kje kaksen majhen kuza, pa ni bil... Lp lucka

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

15. jul 2008 18:14

Mi pa smo pred kratkim dobili Enejo, to je moja nečakinja. Sama pa bom imela Mijo, ko bo čas za to :). Za fantka pa je moj dragi predlagal Reni, in mi je čedalje bol všeč... Lep sončen pozdrav vsem nitta

sasah  

član od: 15.7.2008

sporočila: 43

15. jul 2008 21:53

Sem pristaš kratkih imen: recimo Nal. sasah

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti