Kuhinjska armatura

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

2. jul 2008 14:08

obvezno blanco,s tušem,granit barve se ne vidi kamen,umazanija se sploh ne prime,in je v kompletu z koritom anaeva

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

2. jul 2008 14:59

Tudi jaz imam tako s tušem in je res OK.

rrr

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

2. jul 2008 15:23

anaeva je napisal/a:
obvezno blanco,s tušem,granit barve se ne vidi kamen,umazanija se sploh ne prime,in je v kompletu z koritom anaeva
tole pa tud mene navdušuje, ampak nažalost nimam :S kk se pa kej umaže tale granit barva? bannanna

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

2. jul 2008 16:52

granit se zelo lepo očisti, jasno da se umaže,saj ga imamo za pranje solate,zelenjave,...sploh tuš je zelo uporaben vsaka stvar,ki jo imaš v uporabi se umaže,vendar s čiščenjem res ni težav anaeva

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

2. jul 2008 18:18

hjoj, hvala, tudi jaz sem razmišljala na tuš, zdaj pa vidim, da je res kar sem mislila :) jupi! ycrna

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

2. jul 2008 18:24

ycrna je napisal/a:
hjoj, hvala, tudi jaz sem razmišljala na tuš, zdaj pa vidim, da je res kar sem mislila :) jupi! ycrna

Je pa treba pogledat, kakšen je priključek za vodo : ali je od spodaj navzgor ( pipa se vmontira v korito), ali pa je na steni in izdatno škropi okrog.

F r i n a

julijasi  

član od: 20.7.2006

sporočila: 130

2. jul 2008 19:59

pozdravljeni! s pipo s tusem (in to ne slabe firme) je imela moja prijateljica silno slabe izkusnje. ze odkar jo je kupila ji nekaj nagaja, en plasticni del ji kar naprej odpada, poleg tega pa se se tezko cisti (vsaj njena). zato sem se sama odlocila in kupila hansgrohe talis s pipo, ki je visoka, pod njo brez tezav pomivas tudi velike lonce in kar je najpomembnejse ne skropi vsenaokrog. zaradi dobrega perlatorja je tudi varcna. tudi moji starsi imajo isto in so z njo zelo zadovoljni. skratka - reklama gor ali dol - priporocam! lp. anja

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

2. jul 2008 21:55

frina hvala :) imamo tisto v koritu :) predtem je bila pa na zidu...zdaj že pošteno pušča in me to silno moti! ycrna

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

24. apr 2010 21:13

julijasi je napisal/a:
pozdravljeni! s pipo s tusem (in to ne slabe firme) je imela moja prijateljica silno slabe izkusnje. ze odkar jo je kupila ji nekaj nagaja, en plasticni del ji kar naprej odpada, poleg tega pa se se tezko cisti (vsaj njena). zato sem se sama odlocila in kupila hansgrohe talis s pipo, ki je visoka, pod njo brez tezav pomivas tudi velike lonce in kar je najpomembnejse ne skropi vsenaokrog. zaradi dobrega perlatorja je tudi varcna. tudi moji starsi imajo isto in so z njo zelo zadovoljni. skratka - reklama gor ali dol - priporocam! lp. anja
Prosim,če kahko nalimaš sliko,ali pa link do tja kjer bi videla to pipo. Ravno nekaj takšnega iščem. Lp Nasha

Balenka  

član od: 28.4.2004

sporočila: 2827

24. apr 2010 21:13

Mi smo si v novi hiši kupili pipe hansgohe. Moram pohvaliti, delajo brezhibno, sedaj že 5 let. Kupila sem jih v Merkurju. V kuhinji imam tako s tušem in izvlečno cevjo. Ne bi menjala za nič na svetu.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti