2. jul 2008 15:03
macadamia, saj lahko zgorni del tankinija malo dvigneš, ko ležiš , pri enodelnih ne moreš. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
2. jul 2008 15:03
macadamia, saj lahko zgorni del tankinija malo dvigneš, ko ležiš , pri enodelnih ne moreš. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
2. jul 2008 15:17
Jaz kopalke kupujem v Calzedonii. Se jih kupuje ločeno, več modelov se LAHKO kombinira skupaj, tako modeli hlačk, nedrčka in BARVE. In zelo veliko modelov gre tudi barvno skupaj, tako, da ni nujno, da je zg. in spodnji del v isti barvi ali celo v istem vzorcu. Meni se zdi mega! Je pa res, da je potrebno kar malo bolj po katalogu pogledat, samo leto so ga imeli super narejenega, si lahko sam sestavljal željene kombinacije.
lidka
2. jul 2008 15:25
Meni se pa zdi, da moraš po katalogih vedno manjšo številko si naročiti. Jaz sem samo enkrat si naročila isto številko kot drugače nosim, pa sem lahko samo nazaj poslala. Mi je bilo preveliko. Pri kopalkah je isto po moje. Jelenckova
2. jul 2008 15:39
ja, jelenčkova saj zato jaz ne vem kam spadam. Npr slo konfekcijo nosim 42, italijansko 48, kaj pa to od Quele?
sladkosnedko
2. jul 2008 16:02
kozamurnik je napisal/a: |
evo, imam tele-velikost 40-bi ustrezala 46,za bolj polne prsi C Chttp://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid kozamurnik |
Kaj to so kopalke? Jaz sem doma tako oblečena, jupiii se pravi, da sem moderna
Anamarija
2. jul 2008 16:11
Naj se jaz dodam nekaj izkusenj ker veliko kupujem pri Quelle, moja italijanska st. je 46, tista od Quelle pa 40 in mi je vse kot po meri-razen ene trenerke,ki je bila res prevelika,pa sem jo vrnila. Sicer so pa zelo prijazni-poklici po telefonu, pa ti bodo povedali kako in kaj.Ali pa naroci dve stevilki, pa eno vrnes, saj ti ne racunajo stroskov vracila. Ce imas italijansko stevilko 48, naroci pri Quelle 42 - vsaj za kopalke mislim, da bi bilo prav-(tezje je pri kostimih) za slovenske stevilke pa zal ne vem. Enkrat poskusi, pa bos videla. Lp lucka
2. jul 2008 16:43
Mene pa zanima ali ima katera kopalke enodelne z steznikom. Kako se kaj nosijo, malo me skrbijo enodelne ker ne smem imeti nič mokrega okoli ledvenega dela. Letos sem rekla, da me sploh ne bodo videli v kopalkah.Imam kar nekaj obročkov okoli trebuha pa ne vem kako naj to skrijem, verjetno te kopalke kot jih predlaga kozamurnik pašejo bolj vitkim ???
sladkajmo se
2. jul 2008 16:57
Joooj, mizarka, nikar tako! Ozri se enkrat naokoli po plaži, boš videla michelinčkov še pa še, vseh barv in velikosti, v vseh mogočih opravah od tangic do trenerk. Ma ne moreš imet na sebi nič takega, kar ne bi bilo že videno! Uživanje na plaži paše suhim in debelim. Lep pozdrav, Sonja
2. jul 2008 18:01
anamarija1 je napisal/a: | ||
Kaj to so kopalke? Jaz sem doma tako oblečena, jupiii se pravi, da sem moderna[jezik] Anamarija [srecen] |
2. jul 2008 18:09
Atina je napisal/a: |
Ja normalno, če pa ob morju živiš! Atina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom