Kopalke

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

3. jul 2008 0:42

jade je napisal/a:

kozamurnik je napisal/a:
monokini,bikini,tankini: tank top + (bi)kini =tankini kozamurnik

Kaj pa je zdaj to? Neke nove vrste virusov ???

[zdravje-z]jade
Neeee, to je nova vrsta orožja. Poglej: imaš tank in top. (http://images.google.si/images?q=tank%20top&ie=UTF-8&) Ne bi zdaj o vplivu na moške ... Atina

macadamia  

član od: 17.5.2007

sporočila: 217

3. jul 2008 8:36

katka lopatka je napisal/a:
macadamia, saj lahko zgorni del tankinija malo dvigneš, ko ležiš , pri enodelnih ne moreš.
No, saj zaenkrat še nimam potrebe, da bi kaj skrivala pod takimi kopalkami, če pa mi bojo kdaj kg nad 60 šli, si jih bom pa zares omislila macadamia

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

3. jul 2008 8:40

sladkosnedko je napisal/a:

ja, jelenčkova  saj zato jaz ne vem kam spadam. Npr slo konfekcijo nosim 42, italijansko 48, kaj pa to od Quele?

sladkosnedko
Upam, da nisem prepozna. Quelle nima italijanskih številk, bi rekla prej da "nemške" torej, moraš za kakšno številko odšteti od tiste, kot jo nosiš ponavadi. Tako so mi tudi rekli, ko sem enkrat poklicala na kataloško prodajo. Torej, jaz nosim ponavadi 36 ali 38, v teh katalogih si ponavadi kupim vedno najmanjše številke, torej 34. Potem sem pa važna, da spravim še najmanjšo številko na sebe. Saj ponavadi ne vedo, da je tisto iz kataloga Jelenckova

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

3. jul 2008 9:53

Jaz sem jih pa kupila v H&M in so navadne bikinke. Všeč mi je da lahko vzameš različne spodnje in zgornje dele. Pa še poceni so. Ne zdi se mi zapravljat veliko denarja za par krpic, ki jih nosim 14 dni v letu, pa še to zgornji del ponavadi odvržem, ker mi gre na živce saš

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

3. jul 2008 10:02

Macadamia, saj nisem mislila na špehec, ampak na to, ko si rekla, da potem ne bi bila rjava tam UUU kdaj smo mi imeli 60 kg, 15 let nazaj. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti