3. jul 2008 11:32
Hehe, katjuška, tole je sicer že malo starejše kot dopust;), cca 3 mesece, ampak saj veš, da naša štorklja skoz obljublja obiske... No, midva sva jo povabila, da nama januarja prinese (predvidoma) še eno punčko:) Za čestitke je žal še malo prezgodaj, ker je trenutno precej tvegano vse skup, sem ravno ta vikend iz bolnice prišla - ful močna krvavitev, del posteljice se je odluščil, pa seveda visoko tveganje za spontani splav (tam smo jedli tisto špinačo s pirejem in ribo;), tak da ni vse ravno po planih, ampak zaenrkat je miška živa in lepo raste in to je glavno! Jaz se bom pa že pocajtala, vsaj upam... Lubija je itak v gl. zame skrbelo, pa mu pravim, da kopriva ne pozebe, pa si ne da dopovedat, da spadam med koprive;) Samo smem nič, pa tudi ne morem, če sem čisto iskrena in sem čisto nesrečna zato... Ne smem cartat tamale oz. lahko jo na tleh, pa še to ne sme plazit čez bušija, dvignit je ne smem, nosit je ne smem, skratka nič, lubija niti pogledat ne smem, hodit pa itak niti ne morem kaj več kot 100 m... Prej so mi rekli, da lahko vsaj lažja gospodinjska opravila delam in sem včeraj naredila kosilo (paradižnikovo lazanjo), sem jo delala 3 ure malo po malo (sicer naredim lazanjo z domačim testom v dobri uri, zdaj pa sem 3 ure pacala lazanjo s kupljenim testom...) in sem bila na koncu čisto fuč, vse me bolelo, pa kar meglilo se mi je pred očmi... Tak da danes sem bila pri g. in mi je prepovedala čisto vse (pa ji niti nisem tega povedala...), tudi piskra ne smem dvignit, baje... Ležat pa počivat... Uuuueeeeee!!!! Ampak ko pogledam mojo malecko, pa si rečem, da je vse vredno, samo da bi ratalo:) Držite pesti, mogoče mi bojo pa prav prišle!:) Veri