28. jul 2008 20:25
Mislim, da je to drogerija Ypsilon v Ljubljani, a ne vem točno katera veverica
28. jul 2008 20:25
Mislim, da je to drogerija Ypsilon v Ljubljani, a ne vem točno katera veverica
28. jul 2008 20:44
veverica je napisal/a: |
Mislim, da je to drogerija Ypsilon v Ljubljani, a ne vem točno katera veverica |
29. jul 2008 15:25
To bi pa tudi mene zanimalo - Ypsilon razprodaje. Ali kdo ve, kako je s cenami v Muri po razprodaji: očitno nimajo nekega dodatnega znižanja, ali je kakšna možnost, da ga bodo imeli? Ali so znižane cene ostale enake?
29. jul 2008 15:39
Ah, pa te razprodaje... Jaz sem iskala v Benettonu moško majco, klasično. Znižane imajo v Btc-ju na 13 €, v Nami so pa znižane 18 €. e bolj super pa je, da ni številk. In da imajo enake majice pod "NOVO KOLEKCIJO" po standard ceni. (ker te majce, recimo črna, temno modra itd. so že desetletja enake).
Pa smo spet tam: VIA čez mejo, ko bo prilika, če pa naletim še na kako znižanje, toliko bolje...
lidka
29. jul 2008 18:09
ojla! razprodajo ima drogerija ypsilon na dvornem trgu. sicer razprodaja traja že nekaj časa, tako da vprašanje kakšna je še ponudba. lp ninky Sporočilo je spremenil(a) ninky dne 29. jul 2008 18:28:23Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom