Prosim, če mi poveste kako jih lahko porabim. Mogoče kakšen dober biskvit?
Hvala
beki
Prosim, če mi poveste kako jih lahko porabim. Mogoče kakšen dober biskvit?
Hvala
beki
28. jun 2008 18:24
pri nas se dela sirup, pa veliko jih damo v skrinjo in za čez zimo za sadne kupe, pa malinovo pito po receptu iz baze, sem pred 2 meseci porabila še zadnje lanske za tiramisu s sadjem,...juhuhu sedaj so pa že tanove...pa dobro kaže...
28. jun 2008 19:24
Maline se super obnesejo v mafinih, jogurtov biskvit s sadjem, pita,... Jaz jih dam tudi zamrznit, pa se tudi super obnese. špelči
28. jun 2008 20:55
Marmelada in sok, oboje 1A, če je domače.... Sem jih ravno kak liter in pol nabrala na vrtu. Jutri bo malinova pita...
rimljanka - zasebno mnenje
28. jun 2008 21:23
mmmm,
dobro je tudi, da maline segreješ in malce razpustiš z vanilijevim sladkorjem v kozici, potem pa s tem vročim malinovim prelivom poliješ bodisi sladoled, jogurtovo strjenko ali panakoto,... , še malce potreseš s kakimi prepraženimi mandljevimi lističi ali paličkami, da je fino hrustljavo po vrhu, in okusna osvežilna sladica je nared kot bi trenil. V poštev pridejo tako sveže kot zamrznjene.
Anja
28. jun 2008 22:53
rimljanka je napisal/a: |
Jutri bo malinova pita... rimljanka - zasebno mnenje |
29. jun 2008 8:09
jaz naredim malinovo torto po Vandelini anaeva
29. jun 2008 8:42
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6783 tole je meni sanjsko najboljša sadna in osvežilna torta. Lp, AsjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Čarobna zelena torta