30. jun 2008 0:20
Najbolj hvaležni kupci so ljudje, ki živijo osamljeni.. Veseli so vsakega obiska in ko se zapletejo v pogovor s prodajalcem, se jim zdi njihova "prijateljska" ponudba sprejemljiva. Zaupajo v ljudi, ker so običajno žrtve tudi precej nepoučene o "sodobnih" tržnih prijemih. Ne zdi se jim nevarno, da bi nekdo, ki je "prijazen", prodal kaj nad dejansko vrednostjo. Upokojenci denar hranijo tudi doma, zato je prodaja bolj zanesljiva.
Enako razmišljajo tudi ob "pogostitvi".
Koliko prepričevanja je bilo potrebno, da sem nekaj ljudi prepričala, da se na tako vabilo ni potrebno odzvati in da to ni vljudno. Včasih se je udeležba na volitvah štela kot obvezna, zato je to tudi skupina ljudi, ki praviloma gre na volitve in referndume.
Pomembno je navodilo, da se lahko pogodba o nakupu na daljavo odpove v 15 dneh po sklenitvi, s priporočeno pošiljko in blago vrne, nepošodovano. Precej ljudi ne vrne blaga iz naslednjih razlogov: ker pomeni pakiranje delo, ker pomeni pošiljanje strošek, ker je treba daleč na pošto. Toliko komplikacij, pa še obljubo, ki so jo Podpisali, bi požrli. Gre preprosto za lastno poštenost, ki jo pričakujemo tudi od drugih.
Pri nas smo na nekaj naslovov poslali dopise, da ne želimo, da pošiljajo reklamni material in očitno bo potrebno, da bomo tudi pisno prepovedali klicarjenje. Prejšnji teden je telefon skorajda pregorel. Prejeli kar tri fotografije mesta, iz oblačkov pa napisan naš priimek. Nekdo nam pošilja dobre želje. S povečevalnim steklom sem prebrala, da se lahko bodoči pošti odpovemo s pisno zahtevo. Nič ne piše, da bi kaj rad od nas, meni je samo jasno, da je to prvi korak bodočega kandidata za poslanca.
Ljudi, ki nasedejo vztrajnim in prijaznim prodajalcem, je potem sram priznati, da so se prenaglili. Skrivajo kupljeno pred drugimi družinskimi člani, potem pa poteče rok za vračilo. Ne priznamo radi, da smo lahkoverni, zaupljivi, nerazgledani, površni, prenagljeni, včasih tudi lakomni, tekmovalni, zato je pač ulov dober.
Za začetek se vprašajmo, kolikokrat bentimo nad neželeno pošto, nadležnimi klici, za ukinitev pa nismo storili prav nič. Če je telefonska številka neobjavljena, naš telefon nima ene funkcije- splošna dosegljivost. Začnimo z ukrepi pri sebi. Manj ko je priložnosti, manj je žrtev.
F r i n a