Ker je vedno več različnih strupenih pikov žuželk, me zanima s čem jih blažite.
mišika
Ker je vedno več različnih strupenih pikov žuželk, me zanima s čem jih blažite.
mišika
27. jun 2008 11:05
Tukaj smo o tem govorili;
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1103
Anamarija
27. jun 2008 11:15
Če imate kje v bližini Ognjič, jo prosiš, da se dotakne pika. Če je ni, zadostuje ognjičevo mazilo Ali aloe vera, tea tree (oz. čajevec) Atina
27. jun 2008 11:28
V Intersparu sem kupila v mali dozi ( cca 10cm) gel za blažitev po piku OFF,dopopuntura gel. Olajša takoj srbenje, vsebuje pa kamilico in alojo vero. Priporočam.
F r i n a
27. jun 2008 12:10
V lekarnah se pa kupi ena smrdeča svinjarija After Bite, ki smrdi po amonijaku ko hudič - učinkuje pa tudi prav čudežno. Tubica drži kar dolgo, samo zapirati jo je treba. Drugače sem pa že lani kupila v Hoferju en gel kao za po piku (menda je glavnina aloje vere pa najbrž še kaj, ... tisto je tudi za silo) Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
27. jun 2008 12:21
Mislila sem za kakšne recepte, ki so bolj naravni. mišika
27. jun 2008 13:03
List rmana (ali trpotca? Zdaj pa nisem prepričana) podrgneš po obolelem mestu. Atina
27. jun 2008 13:08
mal si sline gor napocaš ;) bannanna
27. jun 2008 13:12
Atina je napisal/a: |
Če imate kje v bližini Ognjič, jo prosiš, da se dotakne pika. Če je ni, zadostuje ognjičevo mazilo Ali aloe vera, tea tree (oz. čajevec)Atina |
mišika, naravno ognjičevo kremo si lahko narediš sama doma. Recept je objavljen nekje na kulinariki, malo pobrskaj.
Ognjič
27. jun 2008 13:19
Atina je napisal/a: |
List rmana (ali trpotca? Zdaj pa nisem prepričana) podrgneš po obolelem mestu. Atina |
27. jun 2008 13:33
za oso/čebelo si daš gor zeeeelo na tanko narezano čebulo. nimaš ne otekline in ne srbi...ful pomaga. evagirlKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Ribja juha s testeninami