Kako sem vesela, prej sem opazila, da mi krompir začel cveteti..., naj vam ga pokažem
Pozdravček!
Kako sem vesela, prej sem opazila, da mi krompir začel cveteti..., naj vam ga pokažem
Pozdravček!
27. jun 2008 10:55
Dragička, kakšne vrste krompir je to? mamaF - Mojca
27. jun 2008 11:11
Okrasni krompir za v korita. Sploh nisem vedela, da lahko cveti! Atina
27. jun 2008 11:54
Tudi jaz imam neke vrste kronpir,samo da je moj lahko viseč lahko pa mu daš oporo in je pokončen .Cveti pa ravno tako kot kronpir na njivi(oblia cvetov) .Star je že tri leta. Milži
27. jun 2008 12:08
Milži, pa si ga prezimila? Meni je bil zelo všeč, letos ga pa niso imeli v vrtnariji (se mi zdi, da misliva istega). Atina
27. jun 2008 13:08
jaz imam okrasnega rdečega, kaj tudi cveti? mišika
27. jun 2008 13:20
MamaF, nimam poima kakšen krompir je, kupila sem ga v vrtnariji. O krumpirju sem veliko slišala prav tukaj na forumu. Kaj mislite, da prezimi? V vrtnariji so mi rekli, da obstajajo tri vrste - menda razlika v barvi listja. Pozdravček!
28. jun 2008 20:40
Pri nas ne prezimi, no lahko poizkusiš v kakšni svetli kleti pozimi, drugače pa lahko narediš potaknjence enkrat avgusta... Rmeli
28. jun 2008 20:49
To seveda NI krompir, je batata, sladki krompir mu tudi rečejo... Ipomoea batatas.
Dragička, sicer pa super, prvič vidim, je prav fajn občutek, moram reči. Sem vesela s tabo, res.
rimljanka - zasebno mnenje
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 28. jun 2008 20:49:55
29. jun 2008 22:52
Ja sem ga čez zimo dala v garažo,odpadli so mu vsi listi.Sedaj pa že veselo rastein že dela nastavke za cvetove.Moj ima isto obliko cvetov kot kronpir na njivi. Milži
30. jun 2008 6:05
Milži, potem seveda tvoj krompir ni batata, ampak je krompirjevec, bi rekla.
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Dušene školjke s pivom na sredozemski način