Zanima me, če kdo pozna kakšno dobro in ne predrago gostilno na območju med Dolom pri Ljubljani in Litijo?
Moje žene babica bi rada praznovala rojstni dan, ne predaleč od doma
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Zanima me, če kdo pozna kakšno dobro in ne predrago gostilno na območju med Dolom pri Ljubljani in Litijo?
Moje žene babica bi rada praznovala rojstni dan, ne predaleč od doma
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. nov 2002 19:25
Trenutno mi pride na misel samo gostišče Kimovec v Hotiču pri Litiji, kjer se na poti domov večkrat ustavimo in do zdaj smo bili še vedno zelo zadovoljni tako s hrano kot s ceno. Lp Sporočilo je spremenil(a) Aja dne 24. nov 2002 19:26:38
25. nov 2002 8:56
Ja, v Dolskem je ena domača gostilna. Vsaj včasih je bila zelo dobra in cenjena.
27. nov 2002 21:48
Ena dobra domača je na Polšniku nad Litijo - Juvan oz. Majcen cervus
10. jan 2003 20:57
Vsaj še dve dobri gostilni sta na tej relacij: Gostilma Vega v Dolskem in gostilna Kimovec v Zg. Hotiču. maak Tone Kovič
8. feb 2003 13:40
V Dolskem je gostilna Pri Krači - najboljše je, da se najavite, da pripravijo naročeno - dobra gostilna z bolj domačo kmečko hrano. Kimovec pa je bolj moderna gostilna - zelo lep ambijent, hrana je pa bolj za oči potešit. Pizza pa je najboljša na tem koncu v gostilni Pri Kovaču v Litiji. Marijan PETEKKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)