Pekinezerji

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

tema odprta - 19. jun 2008 17:19 | ogledi: 4.489 | odgovori: 6

Pozdravljeni!

Imamo kužka pekinezerja starega 16 mesecev.

Je luškan, igriv, nagajiv.

Zanimajo me vaše izskušnje glede te pasme, kaj jejo, kolikokrat ga kopate, odnos do drugih psov, ubogljivost...

Hvala in lep pozdrav

limonca26  

član od: 23.7.2006

sporočila: 304

19. jun 2008 21:24

Poskusi na moj pes.net limonca26

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

19. jun 2008 22:19

anitram1 a nisi zastavila vprašanja 1 leto prepozno? a si psa komaj sedaj dobila? ycrna

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

19. jun 2008 22:52

Ycrna si me prehitela, sem mislila tudi jaz to vprašat

rrr

macadamia  

član od: 17.5.2007

sporočila: 217

20. jun 2008 7:13

Poglej tudi na to spletno stran http://www.pesjanar.si/ Na forumu je gotovo kaj uporabnega. Da ga boš pri tej starosti kaj novega naučila glede obnašanja in manir ... po moje je prepozno. macadamia

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

20. jun 2008 8:47

Mislim, da niste razumeli vprašanja. Naš pekinezer je v našo družino prinesel veliko veselje, tako da ne sprašujem glede same vzgoje. Zanimajo me predvsem vaše osebne izkušnje s temi psmi. V moji bližini jih je ker nekaj. Vsak je drugačen, vsak ima svoje posebnosti in muhe. In kakšne muhe ima vaš? Ko bo mogoče bom poslala slikico našega lepotca. Lp Anitram1 anitram1

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

20. jun 2008 8:51

moja teta jih ima ponavadi kar ene pet komadov,.. sploh zdajle ko se milančani ponavadi odpravljajo na dopuste jih zelo radi pustijo v kakšnem parku.,... ko ona sprehaja svojega se včasih najde kakšen ki kar sam pride k njej,.. potem ona čaka uro,dve,če se kje najde lastnik,... odpelje ga na veterino in ker so ponavadi psi brez vseh značk in čipov gre s teto domov,... ponavadi jih začno lastniki iskati po 15 septembru,ko se vrnejo z križarjenja,... ker ima teta hotel so psi pri njej v hotelu v posebni utiliti sobi za domače in nočnega dežurnega,.. imajo manjši vrt,vsak mesec so pri frizerju,vsak dan vsaj dve tri ure na sprehodu,.. zelo radi se vozijo v avtu,... hrani pa jih vedno s kuhano hrano posebej zanje,... največkrat je to kuhan piščanec z nekim čudnim pasjim rižem,vsaj na vrečki je napisan riž za pse,... pri nas tega še nisem videla,.. so pa zelo dobri čuvaji,.. kadar sem bila v recepciji in sem imela zaradi varnosti glavna vrata zaklenjena,so začutili goste še preden se je vključil domofon ali kamera,.. naučila jih nisem oziroma jih teta ni nič,ker ne ubogajo ravno veliko,.. se zelo radi razvajajo,še rajši kopajo v mlačni vodi ali jezeru,.. so dobri čuvaji in zelo zvesti,.. zelo dobro si zapomnijo če si jih kakorkoli prizadel,to vrnejo 100x,. anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti