6. avg 2008 22:48
Ja tudi jaz mislim da bi morali nekako urediti stvar glede pospravljanja plastenk in tudi piksen! ko smo bili mi majhni, smo pobirali star papir in imeli v šoli piknik na ta račun, kako veselje je bilo to ko smo z starim lesenim vozom, drugi z trgovinskim vozičkom tretji kar tako pobirali star papir. sedaj pa ga sosedovim otrokom ponujamo kot bi bil zlat, pa nobenega zanimanja. Ko se spomnim, kako je bilo to zabavno, kako smo potem prebirali tiste zapiske, pa našli kake pikantne stvari in tako naprej. Zakaj ne bi pobirali oz hranili in vračali prazne plastenke, vsako leto ko sem na hrvaškem jih cel teden hranimo v veliki vreči, in gremo lepo na poti domov na račun tega na velik sladoled... :) škoda res, naši politiki ja
Se opravičujem, ker sem zašla iz teme...pri nas pijemo Dano, nam jo vozi en gospod ki dela tam, in pravi da so naredili novo luknjo :) vrtino ali kako se tem reče in da je iz tega vrelca super voda. Nam ugaja, čeprav se v vsaki vodi z okusom nabere nekaj takega...hm...otroci pravijo podobnega "smrklju" :)
Sporočilo je spremenil(a) nitta dne 06. avg 2008 22:50:47