18. jun 2008 7:37
Ko smo ravno pri TV. Prosim razložite mi zakaj so pri teh LCD televizijah - plazmah slike tako potlačene? Jaz nimam dosti, ali pa nič, pojma o tej tehniki. Vsi ljudje so tako "debeli". brigitao
18. jun 2008 7:37
Ko smo ravno pri TV. Prosim razložite mi zakaj so pri teh LCD televizijah - plazmah slike tako potlačene? Jaz nimam dosti, ali pa nič, pojma o tej tehniki. Vsi ljudje so tako "debeli". brigitao
18. jun 2008 7:48
vprašanje je tudi koliko časa boš v kuhinji gledala TV,če zelo veliko potem se res splača kupiti boljšo,v nasprotnem primeru pa je to stran vržen denar,.. anaeva
18. jun 2008 9:32
brigitao je napisal/a: |
Ko smo ravno pri TV. Prosim razložite mi zakaj so pri teh LCD televizijah - plazmah slike tako potlačene? Jaz nimam dosti, ali pa nič, pojma o tej tehniki. Vsi ljudje so tako "debeli". brigitao |
19. jun 2008 11:27
Veri, tole je pa še najboljša rešitev..pa še z novimi dekcami za kavč in okrasnimi lonški za rože jo lahko vedno na hitro barvno uskladiš! mamaF - Mojca
19. jun 2008 11:57
Ampak je nekaj v TV aparatu. Pri nas smo nov LCD kupili pred dvema letoma - največ tevejk se itak proda v času velikih športnih prvenstev in ko je bila stvar končno postavljena na svoje silno visoko dizajnirano mesto - je naše pleme (vpostavi dveh ljudi in je bilo takoj potrebno poklicati še moje starše) kar obsedelo pred tevejko. Je bil točno enak občutek kot takrat, ko smo bili še otroci in je prišla v hišo prvi barvni televizor in smo tiho kot miške kakih petnajst minut sedeli drug ob drugem.... in sploh ni bilo važno, kakšen program je bil na televiziji! Hočem reči, druge napravice take očaranosti ne vzpostavijo. Oziroma, v svoj nov lap-top nobeden ze gleda blazno očarano, pa telefončki, garmini, iPodi, to je tudi nekaj, kar se kake pol ure divje probava, potem se pa malo odloži, magičnosti pa ravno ni veliko. Ampak čez tevejko ga pa ni.... Vendelina jr.
19. jun 2008 14:04
Hvala vse, na koncu sem le kupil LCD TV. Moji je lakast okvir všeč, tko da je kar dobro izpadlo. AndrejBizKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako