Živjo ali mogoče kdo ve za kakšne sobe, prenočišča, bolj poceni tam pri Vinici, Podzemelju, Otok v Beli krajini?
Sobe pri kolpi
15. jun 2008 15:51
Hm, v Otoku pa res ne vem, če kdo oddaja sobe. V Podzemlju je Gostilna Veselič, ki ima tudi nekaj prenočišč, pa na Krasincu Gostilna Kapušin, malo bolj stran so pa razni kmečki turizmi (recimo Cerjanec na Krupi). Več informacij: http://www.belakrajina.si/sl/nastanitev/zasebne-sobe na levi lahko izbereš ali sobe, hotel, ... Cen pa ne vem. Jaz imam pa celoletno rezervacijo v eni belokranjski vasici :) Cenovno zelo ugodna varianta :) Atina
15. jun 2008 18:39
Ja, Atina, tista je najboljša, verjetno vključuje tudi občasno varstvo otrok in še kakšne druge ugodnosti. riba-ribica
15. jun 2008 22:47
O ja, all inclusive, vsekakor! Atina
16. jun 2008 7:03
V kamp Kolpa v Vinici imajo mobilne hiške , mislim pa da imajo tudi nekaj sob za oddajo. gajka
16. jun 2008 17:13
POKLIČI TURISTIČNO DRUŠTVO METLIKA IN BOŠ VSE IZVEDELA.VAS OTOK ,KRASINEC PODZEMELJ TO JE VSE NA ENEM KUPU.ZELO BLIZU.POZDRAVLJENA wina
16. jun 2008 18:44
Hvala vsem
16. jun 2008 18:52
Atina je napisal/a: |
Jaz imam pa celoletno rezervacijo v eni belokranjski vasici :) Cenovno zelo ugodna varianta :) Atina |
16. jun 2008 21:21
Vse za dober biznis ... AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Jaffa torta
Zelenjavna zloženka