16. jun 2008 9:43
Krasno, imam idej za cel teden, ce se se kaj spomnite, kar napisite prosim,tale z buckami recimo prvic slisim. Hvala in lep zacetek tedna vsem! Lp lucka
16. jun 2008 9:43
Krasno, imam idej za cel teden, ce se se kaj spomnite, kar napisite prosim,tale z buckami recimo prvic slisim. Hvala in lep zacetek tedna vsem! Lp lucka
16. jun 2008 10:30
Pri nas gre zelo dobro v promet tole. Lahko je tudi samostojen obrok s solato.
Julija
16. jun 2008 11:21
Pred dnevi sem ga spekla v bučnem olju. Odlično K
16. jun 2008 13:03
KARMINA je napisal/a: |
Pred dnevi sem ga spekla v bučnem olju. OdličnoK |
Lahko napišeš kako?? Ker imamo radi bučno olje in mladi krompir, se mi bere zelo zanimiva kombinacija.
Julija
16. jun 2008 13:08
Sem brala komentar od Lučke in sem šla iz radovednosti brat prejšne, me je zanimalo, kaj bi počel s krompirjem in buckami Mi je potem vžgalo, da piše Lučka brez šumnikov.
Lijana
16. jun 2008 13:52
Julya, nič posebnega in zelo enostavno. Krompir sem dala na pekač, prelila z bučnim oljem in spekla v pečici. K
17. jun 2008 13:16
KARMINA je napisal/a: |
Julya, nič posebnega in zelo enostavno. Krompir sem dala na pekač, prelila z bučnim oljem in spekla v pečici. K |
Hvala. Bomo probali.
Julija
17. jun 2008 13:33
Ognjevarna posoda, premažeš z malo masla, daš gor krompirček (jaz ga očedim s tistimi džaznimi robustnimi rokavicami za zelenjavo), narežeš rdeče in zelene paprike na trakove, preliješ z olivnim oljem, daš mediteranske začimbe po okusu in daš to v pečico in imaš tam kakšno uro na 140 stopinj. Gre k več-ali-manj vsemu. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Bovla z metuljčki