Siol tv, t-2

BISERKA55  

član od: 4.5.2007

sporočila: 143

20. avg 2009 21:26

Mi imamo siol trio,pogosto nam slika zmrzne,najhuje je ko gledaš film. Potem pa kličeš in kličeš in kličeš,da se ti končno oglasi operater in seveda ob napotkih stvar zalaufa.Mislim,da se ob ponovni odločitvi nebi odločili za siol. BISERKA55

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

21. avg 2009 8:26

Nevem če pride v poštev, imamo UPC in najboljši ponudnik do sedaj, slika je zmrznila dvakrat v treh letih, na maile odgovorijo v minutah. Z internetom niti enega samega problema, razen ko so nekaj obnavljali in so obvestili prej. Ostali v bloku imajo po večini T2 in skozi jamrajo. Imel sem različne pakete Siola, kar je bilo pa najslabše, tudi na šihtu ga imam in je groza. Je pa res da je mogoče na paket malenkost dražji od T2, odvisno kaj potrebujete. Lp zzak1977

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

30. avg 2009 2:11

Primerjala sem cene in se mi zdi T2 bistveno cenejši od siola po najnovejših podražitvah, tako da se tudo odločam za zamenjavo. Ne poznam pa kvalitete - ali t2 po optiki res dela brez zapletov? So tuji programi kaj podnaslovljeni? Kakšni drugi problemi?

Hvala,

Nasja

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

30. avg 2009 22:34

Imam T-2 TV in internet na optični mreži. Internet je super, do zdaj ni bilo prav nobenih težav. TV pa skoraj super. Od začetka se je skoraj vsak dan sesula, zadnje leto pa niti enkrat v celoti, le posamezni programi kdaj pa kdaj, a redko. Na liniji za pomoč uporabnikom so zelo prijazi in pomagajo, kolikor se da. Nekateri tuji programi so podnaslovljeni, večina pa ne (o prevodih tukaj ne bi....). Seveda pa tudi 180 programov ne pomeni, da imaš v vsakem trenutku kaj pametnega za gledat. Lep pozdrav, Sonja

syu  

član od: 10.9.2009

sporočila: 482

14. sep 2009 18:24

se strinjam z Biserko55,žal pa stanujem v takem območju,kjer je možnost samo siola. če bi bila druga možnost takoj prekinem s Siolom. syu

adalbert  

član od: 2.2.2008

sporočila: 285

14. sep 2009 21:57

Tudi mi smo zelo razačarani nad siolom ,žal imamo možnost samo siola.Upam na optični kabel, pri nas takrat gotovo menjamo.LP. adalbert

l e a  

član od: 30.6.2008

sporočila: 193

25. okt 2009 13:52

Mi imamo Siol in jaz z njim nisem zadovoljna preveč...Izbira programov je sicer pestra, ampak jaz gledam itak samo glasbene programe (MTV, VIVA in VH1) In res pogosto zašteka. Pa ni odvisno od vremena:). Pogosto mi zamrzne na enem in istem programu in potem ga ne morem prepričati, da spet dela. Šele ko se totalno razpištolim se me usmili:))) Ubistvu j enjegovo stanje po obdobjih. Lahko je cel teden čisto ok, potem pa pride teden, ko skos nagaja. Ni mi preveč všeč... l e a

monki  

član od: 24.2.2006

sporočila: 35

25. okt 2009 20:00

Bili smo na Siolu, sedaj smo na T-2. Ni več "kockanja", kvaliteta občutno boljša, pa še veliko cenejše je! Pa tudi ne rabiš se vezat za določen čas, Ne bo vam žal, če se odločite za T-2. monki

mejtika  

član od: 5.6.2006

sporočila: 48

26. okt 2009 9:21

Tudi mi smo na Siolu in popolnoma nezadovoljni-imamo enake probleme, kot so jih predhodnice opisale. Čez pol leta nam preteče pogodba in bomo ziher šli na drugega ponudnika. Najbolj se nagibamo na T-2. lp mejtika

tajči-ja  

član od: 25.10.2006

sporočila: 43

26. okt 2009 12:27

Ksenjako in Rdeča, omenile ste, da imata HBO brezplačno oz. brez doplačila. Tudi sama imam T-2, pa do včeraj HBO nisem mogla gledati. Ga nimam kot doplačilo. in če grem pogledat na intranetno stran T2, pod Cenovni kalkulator, navajajo HBO še vedno kot doplačilo. Lahko povesta kaj več? Hvala. tajči-ja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti