Mi lahko kdo pomaga? Iščem dobro restavracijo z morskimi sadeži v Mariboru oz. njegovi okolici?Hvala za pomoč.
stella
Mi lahko kdo pomaga? Iščem dobro restavracijo z morskimi sadeži v Mariboru oz. njegovi okolici?Hvala za pomoč.
stella
18. nov 2002 20:40
Halo.. a noben Štajerc nič ne ve?..potem pa okolica Celja..? a v Mariboru ni nobene fajn restavracije z morskimi dobrotami? ali noben štajerc ni na netu?
19. nov 2002 7:17
Zdravo! Meni je bila kar precej všeč ribja restavracija v Mariboru pri stolni cerkvi. Novi svet se mi zdi. Priporočam!
19. nov 2002 7:20
Aja, v okolici Celja, pa se mi zdi precej prisrcna in dobra Oaza pri Grižah (03)5718500. Tu so prav specializirani za ribje jedi in jedi na žaru. Drugace pa tudi pri Asado v Levcu ni slabo glede rib, le da je to restavrasija, kjer dobite vse. LP
19. nov 2002 10:53
a imajo tudi školjke Vongole? stella
19. nov 2002 13:59
kaj mi drugega preostane kot naša prestolnica.. ima kdo za Ljubljano kakšno idejo.. da imajo tudi školjke? stella
19. nov 2002 17:43
Stella, ne pozabi na Ptuj in restavracijo Ribič. Hrana in izbor hrane je OK, cena pa kar visoka. LP, Marjetka
19. nov 2002 21:07
...Zvezdica, pa menda ja ne boste rinili v prestolnico, ces, ker v totem mestu ni nic primernega. Jaz sem bil tam pri Stolni cerkvi. Postrezen kot se spodobi in dobil tudi skarpeno na leso
20. nov 2002 13:33
A je ta restavracija pri Stolni cerkvi v MB tista, ki je bila nekoč v Limbušu nad Dravo v enem gozdičku skrita pod imenom M&M ali M&N ali nekaj takega (zraven je bil en mini bazenček), zunaj pa terasa, s pogledom na leno Dravo? Če je to to, potem priporočam. Irena
21. nov 2002 23:47
Hojla! Lepo, da ste bili v Novem svetu pri Stolnici zadovoljni. Jaz žal nisem bila. Bilo je zanič, obupno drago in neprijazna postrežba! In to kar 2 krat. Morda sem res imela smolo, ne vem. Na Ptuju pri Ribiču ni bilo slabo in tudi v Rogaški Slatini v Soncu so znali pripraviti ODLIČNE ribe. Če ljubite postrvi, imajo vsak dan sveže v Koblarjevem zalivu in so res dobre. Kaj drugega mi pa ta hip ne pade na pamet (razen že omenjeni Asado v Levcu, kjer še nisem jedla slabih rib in druge morske žvajge
22. nov 2002 21:19
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Polnjene paprike