Pozdravljeni,
na vas se z enim (zame v tem trenutku nerešljivim) problemom in zares upam, da mi bo kdo pripravljen pomagati.
Proti koncu junija grem na Dunaj delat sprejemne izpite na tamkajšnjo glasbeno Universitat in ker trajajo 3 dni, moram seveda tam tudi prenočiti. Na splošno je precejšen problem s prenočišči, ker ravno poteka EP v nogometu, ampak sem našla primerno prenočišče v enem od youth hostlov.
Problem je v tem, da v času EP sprejemajo samo "online bookings", za kar pa potrebuješ viso ali mastercard, da jim nakažeš 10-procentno akontacijo. Ker nimam nobene od omenjenih kartic in ker gre za borih 9 evrov, sem vprašala, če lahko denar nakažem/pošljem kako drugače, a žal, so rekli, imajo v času EP tako povpraševanje, da brez izjeme poslujejo izključno preko spleta. Svetovali so mi, naj si kartico sposodim od kakega družinskega člana, ampak preprosto noben v naši družini nima teh kartic!
Stran se mi zdi varna, imajo "VeriSign Secured Verify", lahko prilepim link:
https://secure.bookhostels.com/bookhostels/wombats-hostels.c
Torej; če bi bil kdo, ki ima viso ali mastercard in izkušnje s plačevanjem preko interneta, pripravljen zame nakazati 9 evrov, naj mi prosim piše na zs, jaz pa bom denar seveda v gotovini vrnila... in zelo bom hvaležna.
Lep pozdrav.
Anica iz ČD