14. jun 2008 22:49
Pa o čem vi to...???
jade
14. jun 2008 22:49
Pa o čem vi to...???
jade
14. jun 2008 22:52
Jade vsak dan na TV3 od 18.00 do 23.00 imaš lepotce, ki se podijo za žogo. Itak dežuje, plevel na njivi pa lahko tud še malo počaka saš
14. jun 2008 23:00
Jaz mam enega lepotca doma ampak ta se ne podi za žogo ampak za mano.
jade
14. jun 2008 23:02
Evo tole je pa še bolje! Ene pač nimamo te sreče, pa se zadovoljimo na drugačen način saš
14. jun 2008 23:06
Pri nas pa se lepotica podi za žogo. Vsak dan po dvorišču. Včasih se ji pridruži še oči ... to je nogomet
Hvala bogu, da se za pravega nihče v bajti ne zmeni
MM
16. jun 2008 8:16
Kako je bilo s tem Ibrotovim golom in zakaj ga ni bilo v drugem polčasu? Nisem mogla gledat prvega-hudiča. Itak za mene razočaranje na celi črti. Da o včerajšnji tekmi sploh ne izgubljam besed - če bi igral Baroš, se to ne bi zgodilo... Začetnica
16. jun 2008 8:26
Ibro je baje nekaj obnovil poškodbo. Ampak Švedom se kot ni dalo igrati brez Zlatana. Tista 22-tica se je kar sprehajala po igrišču, namesto da bi tekla in grizla....Čeprav, tele švedske karamelice (plave okice, blondoti, pa vsi lepo temno zagoreni, se splača pogledat).... Ampak, punce, včerajšnji posladek med Čehi in Turki. Jaz sem napovedala zmago Turkov po načelu fotogeničnosti in do 60-in-nekaj minute sem bila malo izpostavljena prizanesljivemu posmehu v smislu "danes si pa mimo udarila"....potem so dali pa Turki v turbo... Vendelina jr.
16. jun 2008 9:02
Vendy ti tako dobro napoveduješ, da nisi slučajno vedeževalka? Prosim prosim prosim reči, da bodo vsaj Portugalci zmagali Euro 08! Švedi bodo pa takoj za njimi Začetnica
16. jun 2008 9:36
Pol pa ne bo gušta, če boš vedela, kdo bo zmagal.... Vendelina jr.
16. jun 2008 10:01
moj glas je šel k robie van persie. sicer pa vsak večer gledam nogomet, sem pač prisiljen ker moj dragi bo gledal nogomet in pika. no zdaj sem se sprijaznila da bo tako še en čas tako da raje gledam nogomet. zdaj sem že čist not padla :) in snoči sma navijala za kontra ekipe, sem bila prav vesela da so jih potem turki zmazali. sicer pa so me ful presenetli hrvati in jim privoščim da s tako igro pridejo daleč. nektarinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Široki rezanci la collezione na bolonjski način