12. jun 2008 21:51
Men je Ibrahimović-kako bi rekla-zelo me vznemirja, vreden greha... Saj sem čudna vem! Začetnica
12. jun 2008 21:51
Men je Ibrahimović-kako bi rekla-zelo me vznemirja, vreden greha... Saj sem čudna vem! Začetnica
12. jun 2008 21:57
http://www.uefa.com/ml/images/players/ucl/220X220 - ena ponesrečena http://i4.tinypic.com/10mis03.jpg - pa še ena z možem od majemarko http://www.football-wallpapers.com/wallpapers3/ib - no tu je men zelo zelo všeč Začetnica
12. jun 2008 21:59
Zdaj me pa moj preganja z računalnika. Grem še malo tekmo gledat. Babe lahko noč. Začetnica
12. jun 2008 22:07
Saj sem vedela, da se ne boste dolgo o nogometu pogovarjale
matilda
12. jun 2008 22:19
Sem ugotovila da se te dni da moške dobro vržt na finto med fuzbalom....Sicer sem tudi sama strastna nogometna navdušenka, ampak včeraj sem si med tekmo vzela 3 minute časa in povedala dragemu (s katerim v kratkem načrtujeva potovanje na Portugalsko in zato vneto varčujeva), da sem si kupila 2 novi ogrlici. Njegov komentar: "Pa neeeeeeeeee...pi*** zakaj ni pustil sudja prednosti!!??" saš Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 12. jun 2008 22:20:56
13. jun 2008 10:40
spagon je napisal/a: |
Sem ugotovila da se te dni da moške dobro vržt na finto med fuzbalom....Sicer sem tudi sama strastna nogometna navdušenka, ampak včeraj sem si med tekmo vzela 3 minute časa in povedala dragemu (s katerim v kratkem načrtujeva potovanje na Portugalsko in zato vneto varčujeva), da sem si kupila 2 novi ogrlici. Njegov komentar: "Pa neeeeeeeeee...pi*** zakaj ni pustil sudja prednosti!!??" saš Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 12. jun 2008 22:20:56 |
13. jun 2008 10:53
MamaF, glede na to, da imava medve zelo lepo ločene interesne sfere v smislu, kakšni fantje so nama všeč (vsaj tako sem mislila), ugotavljam, da sva se glede Anelke poenotile. Uh, te francoske čokoladice.... Ampak, medve se zaradi tega ne bova valjali po blatu, bova lepo ena drugi dali kompliment v stilu, še ena z dobrim okusom.... Jaz bom na tej lestvici glasovala z različnih kompjuterjev, ker je toliko cort nogometašev, da moram za več njih glasovati. Sicer bo pa danes skupina C. Bodo francoske čokoladice in nizozemski tulipani, se že veselim! Pa turški Hakan Balta je tkoo cooort. Pa malo sem mislila na lady Začetnico, ker bo, kot mi zdaj matematika pravi v cetrtfinalu bosta igrali prva ekipa iz A skupine in druga ekipa iz B skupine in to bosta po vsej verjetnosti Portugalska in Nemčija in punca, gledanje te tekme bo zahtevalo veliko predpriprav ... se mora lady zbrati. Jaz si bom kar ene čevlje kupila, drugače bom preveč živčna..... Vendelina jr.
13. jun 2008 11:01
Ah mamaF, tudi meni je tvoj seznam precej všeč, le Adrian Mutu je meni definitivno med top 3! Zelo sladek! Ja in imaš prav, manjkajo Angleži s svojim šarmom, nihče (razen Becksa) ni pretirano lep, ampak meni so vsi presneto rajcig saš
13. jun 2008 11:14
Draga Vendy, saj vidiš, da nisem foušljive in prepirljive sorte, nikakor, več pametnih in z dobrim okusom nas je na kupu, bolj bo za našo ljubo okolico in ostalo poskrbljeno! Mimogrede, všeč mi je tudi Makelele, ki pa ima tudi lepo, šarmantno ženo... http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rne Zdaj me pa zanima še nekaj: a katera od vas enako zavzeto gleda tudi ženske ekipne športe? Jaz sem, recimo, po tej plati povsem diskriminatorna...na žalost. Razen atletike, me noben ženski šport ne potegne - da se ne bi narobe razumeli - jih zelo, zelo spoštujem, punce kot so Majdičeva, Srebotnikova, Rodetova...., ampak gledat se mi jih pa ne da. Saj, če sem poštena, me tudi npr. moška košarka čisto nič ne gane, od moških ekipnih športov ljubim nogomet in rokomet (sem original iz Celja, saj vam je jasno. Na TV ne morem gledati ne tenisa, ne formule, smučanje sem nazadnje v OŠ, ko je bil še Križaj...hmmmm....a sem samo jaz tako čudna, ali se tudi vam kaj takega dogaja (al čem šlogarco vprašat mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 13. jun 2008 11:14:51
13. jun 2008 11:43
Tudi meni so ženski ekipni športi bolj nezanimivi...gledala sem samo krimovke, ko so blestele v Ligi prvakinj pred leti. Tudi Srebotnikovo včasih spremljam, moški tenis mi je pa pravzaprav zelo všeč. Kar se pa košarke in rokometa tiče, pa gledam samo ko so kakšna prvenstva, raznih Evrolig niti ne spremljam preveč rada. Ko gre za prvenstva gledam še hokej Mi je pa fajn pogledat atletiko, pa ko bodo olimpijske igre, bom gotovo uživala v plavanju, posebej moškem sašKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada