19. jun 2008 11:22
Joj, se smotana, ne Turki, hvalabogu ne, Čehe sem mislila (saj mi niso lepi, samo v dveh tekmah so prav dobro grizli in sem jim privoščila še malo). mamaF - Mojca
19. jun 2008 11:22
Joj, se smotana, ne Turki, hvalabogu ne, Čehe sem mislila (saj mi niso lepi, samo v dveh tekmah so prav dobro grizli in sem jim privoščila še malo). mamaF - Mojca
19. jun 2008 11:23
Si me mogla spomnit na Čehe, že mažem gloss... Začetnica
19. jun 2008 11:48
Punce, stvar postaja napeta...ker je vedno manj ekip in bodo strasti še višje. Zlatan ima poškodovano koleno in je zato malo pazil na nogico. Sicer, če bi človek vedel, da je tu v Slo ena ekipica, ki je več kot pripravljena revčku menjati obloge in povoje, bi morebiti bila drugačna pesem. Ampak, a ni fino, ko dečki tečejo, me se pa zabavamo? Vendelina jr.
19. jun 2008 12:41
Vendy jaz bi naredila kar en "šnelkurs" iz fizioterapije... Začetnica
19. jun 2008 12:43
O, bogi Zlatko. Potem sem se pa neupravičeno jezila.....in ker sem še zmeraj jezna tudi na Nemce, da so se tako megleno držali, bom nocoj strastno mazala gloss za Portugalce! Vendy, saj veš da bo Löw danes na tribuni...pa saj ga imajo snemalci radi, ga bomo že kaj videle. Torej, danes Portugalci, jutri Turki, v soboto Nizozemci in v nedeljo Španci naj zmagajo, pa bom zelo zelo dobre volje (ampak nove čevlje si punca lahko kupi, tudi če je dobre volje, a ne!?) mamaF - Mojca
19. jun 2008 13:52
Kako bi si ve razlagale to, če bi ravnokar pomislile kako fino bi bilo, če Portugalci zmagajo, v Večerovem horoskopu pa bi pisalo: "Ne splača se jeziti, ker ne boste dobili vsega, kar si želite. Saj menda ne verjamete, da je kje kdo, ki dobi prav vse?" Če Portugalci vseeno zmagajo, mislim, da sem rešla misterij horoskopov, vedeževalk ipd. Začetnica
19. jun 2008 13:56
Baby, you"re one of us, now..... Vendelina jr.
19. jun 2008 14:15
Začetnica, horoskope sem jaz enkrat sestavljala za en tednik, ki ga danes ni več. Sem bila tam na praksi in so mi dali en kup cajteng od nemških, avstrijskih, naših,... in rekli naj naredim horoskop za tisti teden. Jaz pa ne bodi nora, vse po prek. Malo raka in leva, pa ribe za dvojčka in podobno. Pol pa verjemi horoskopom. Itak pa bodo Portugalci zmagali. jass
19. jun 2008 17:27
Punce sem malo brala portugalske in španske časnike. Portugalci zelo spoštljivo pišejo o Nemcih in delujejo kar malo prestrašeno. No upam da na igrišču ne bo tako in bojo zmagali! Španci so pa vraževerni in že pišejo kako je 22. junij njihov nesrečen dan, ker so na ta dan zgubili že tri zelo pomembne tekme: 1. 1986 mundial v Mehiki: Španci izgubijo proti Belgijcem 2. 1996 EP v Angliji: Španci izgubijo proti Angležem 3. 2002 mundial v Koreji in na Japonskem: Španci izgubijo proti Koreji Torej to nedeljo, 22.6. držite pesti za Špance, da se ne ponovi stara zgodba!!!! Ali kot pravi Jose Luis Rodriguez Zapatero: V nedeljo bomo zmagali proti Italijanom 3:2!! Kar se mene tiče je rezultat super, to pomeni veliko golov, privlačno tekmo in na koncu še zmago Špancev!!! saš
19. jun 2008 18:07
Ne glede na vraževernost in datume ima Jose Luia gotovo prav!!!! Jass, za vsak slučaj, a bi ti en lep horoskop za Špance napisala? mamaF - MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin