Navijačice

mientje  

član od: 22.10.2002

sporočila: 30

16. jun 2008 19:35

Spagon, cestitam. Dobrodosla v klubu diplomiranih geografov (tudi jest sem ena od njih). No, jest pa navijam za Nizozemsko. Sej že kar moram, ker je dragi Nizozemec in ker sva na Nizozemskem. Imam tudi oranžno majčko, ki naj bi prinašala srečo Tulipanom. No, lahko bi navijala tudi za Turke, ker so tako razturali vceraj zadnjih 15 minut... Drugace pa je tukaj noro in oranžno... Lp M.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

17. jun 2008 8:51

Joj, MamaF, ti mene malo futraš za inspiracijo za Temno tropsko torto, a ne? Ma, meni so všeč francoske čokoladice, švedske karamelice, turške baklavice...., pa cort so mi bili tisti surinamsko-nizozemski-speculaasi....jaz ne diskrminiram... Pa Buffon ima lepe okice. Ampak najboljši je pa Slaven Bilić. Toliko, moj prispevek k dobrososedskim odnosom... Anyway, a ste včeraj videle, kako je g. Verdenik mimo udaril pri napovedi tekme Hrvaška: Poljska? Pa kako se je zmrdoval nad ekipo, ki so jo sestavile punce iz redakcije na televiziji (za razliko od Verdenika sta imela druga dva gosta v studiu toliko pameti, da sta rekla, da imajo punce čisto prav in so dobro sestavile)? Saj verjetno je v nogometu res nekaj taktike in "nadmudrivanja" nasprtonika, ampak na to se itak ne spoznam. Meni je čisto dovolj zabavno, ko gledam dečke, kako tečejo gor pa dol, pa tisti počasni posnetki, pa te stvari.... A si predstavljate, kako bi bil nogomet šele zabaven, če bi bile med gledalkami na stadionu same ženske, fantje bi pa tekmo lahko gledali zgolj na tevejki? Vendelina jr.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

17. jun 2008 17:33

Vendelina jr. je napisal/a:
Joj, MamaF, ti mene malo futraš za inspiracijo za Temno tropsko torto, a ne? ................ A si predstavljate, kako bi bil nogomet šele zabaven, če bi bile med gledalkami na stadionu same ženske, fantje bi pa tekmo lahko gledali zgolj na tevejki? Vendelina jr.
Vendy, če rabiš še kaj za inspiracijo, kar povej! Vse za dobre recepte! Tale ideja za stadion, poln žensk, moški pa doma, mi je pa zelooo všeč (čeprav zna bit nevarno - a nisi ravno ti tu nekje omenjala cukanja za elastike od modrcev pa vreščanja na ušesa, do česar rado pride, ko je vsaj ena ekipa žensk na kupu). Ja, škoda, da se prej nismo spomnile, magari bi naredile eno kulinarično srečanje na Dunaju. Še sreča, da gre tja vsaj Spagon, ta nas bo gotovo glasno zastopala! Sicer pa vam povem, da danes prav zares rabim eno dobro tekmo in kakšno pivo. Zjutraj so me pod stres spravili v šoli, ko so me klicali na razgovor, ker je moj junaški sinko eni sošolki levi kroše prisolil....potem ginekolog in zoprno jemanje brisa....zdaj pa še sestanek sveta staršev. Sem ravnateljici že zjutraj povedala, da imam čas samo do osmih, potem grem pred TV. Upam, da bomo v živo gledali Francijo : Italiji in dočakali močno zmago Francije...še za SP dve leti nazaj! Thierry, Anelka, Makelele, Ribery, dajmo! Vendy, ne skrbi, tudi Buffona bodo danes dosti kazali! mamaF - Mojca

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

17. jun 2008 17:42

mamaF je napisal/a:
Ja, škoda, da se prej nismo spomnile, magari bi naredile eno kulinarično srečanje na Dunaju. Še sreča, da gre tja vsaj Spagon, ta nas bo gotovo glasno zastopala! mamaF - Mojca
Oh nič ne skrbi, bom pustila glasilke na Dunaju! Danes pa tudi jaz stiskam pesti za Francoze! Nekje sem danes brala, da francoski selektor Domenech, ki se ukvarja z astrologijo, ni vzel v ekipo Trezegueta samo zato, ker je ta po horoskopu škorpijon Domenech je usekan - vodnar po horoskopu.......kot jaz saš

kozamurnik

sporočila: 2311

17. jun 2008 18:00

Meni je pa -oprostite izrazu -nogomet tako bedast,da me je minilo veselje,ko sem na prvi - pa tudi zadnji tekmi,ki smo jo kdaj gledali na stadionu,videli na tleh ravno enega Francoza,ki je zgledal napol mrtev, se valjal, stokal in se prijemal za.... vsi smo mislili,da ga po pobralo preden pride kak pogrebnik.Eno minutko kasneje se je zgodil" Lourdes ,Fatima in Medjugorje" skupaj, pa je letal in skakal in se podil po stadionu,da je bilo veselje.In za to naj dajem dnar?!? Take in podobne izpade naj gledam ter tako prispevam k astronomskim ,bajnim in ne vem kakim zneskom ki jih dobivajo tile siroteki, ki morajo letati sem in tja ,pa gor in dol. Lepo vas prosim! Moje mnenje,ne se razburjat, ve kar veselo navijajte! kozamurnik

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

17. jun 2008 18:22

jaz pa danes namerno navijam za romune, ma če cannavaro ne igra, naj gredo pa lepo oboji domov, francozi in italijani, čeprav nimajo kakih lepotcev, ampak naj okusijo četrtfinale...

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

17. jun 2008 19:11

oh ja,tudi jaz sem se spomnila prizora na tekmi češke in turčije, ko je tisti lepotec slekel majico. kaj je blo to zaenih mišic nektarina

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

17. jun 2008 21:51

Ste vidle, ko se je Toni vrgel na rit in dvignil noge koliko celulitisa ima?. Punce, zmagala bo Nizozemska, zdaj sem 2 minuti gledala in mi je vse jasnoin če Romunija premaga Nizozemce, Italija in Francija gresta domov he,he.

Uživajte no, za letos mi je dovolj!

Anamarija

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

18. jun 2008 0:48

Anamarija, ko bi se le to zgodilo...na mojo žalost gre naprej Italija....čeprav so bili Francozi tako megleni, da me še zdaj zvija po želodcu. Kaj bi dala zdaj za eno tvojo "lepo - grdo" sladico....se pa moram kar s pivom potolažit...in to sama, mož mi noče stat ob strani. Kozamurnik, ti pa se nič ne sekiraj, če ti ni všeč, ti pač ni všeč! Saj vidiš, da nas je itak že zadosti upaljenih....tu se itak malo pohecamo in malo pojamramo, pa je takoj lepši svet (kaj češ, ene smo pač še zmeraj malo otročje in v nogometaših vidimo tisto, kar nam manjka pri naših najdražjih doma....še dobro, da jih je malo tu, na kulinariki). mamaF - Mojca

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

18. jun 2008 7:49

spagon Oh nič ne skrbi, bom pustila glasilke na Dunaju! saš
No pa da nas neboš zafrknila kot kuhar Damjan. Zahtevam, da dokažeš, da si res bila tam in imaš oblečeno majico na kateri bo pisalo kul.net in da se fejst dereš, da te bo pokazalo po tv. Če ne pa lahko še vedno majco slečeš in ko boš mela vso pozornost se zadereš pozdravljam vse moje kulinaričarke!!!!!! Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti