16. jun 2008 12:12
Vendelina jr. je napisal/a: |
Še en link za našo Začetnico http://en.euro2008.uefa.com/tournament/players/player=592 Vendelina jr. |
16. jun 2008 12:12
Vendelina jr. je napisal/a: |
Še en link za našo Začetnico http://en.euro2008.uefa.com/tournament/players/player=592 Vendelina jr. |
16. jun 2008 12:14
mamaF bom pa jaz za Portugalce ti pa za Nemce, da bo izenačeno prav? Začetnica
16. jun 2008 12:22
Itak, da bo OK. Samo da pridejo vsi skupaj v polfinale, pa še Španci in Nizozemci, to bi bilo nekaj zame! mamaF - Mojca
16. jun 2008 12:46
Če bo fantek, bo Zlatko, če bo punčka, bo Zlatica.... Vendelina jr.
16. jun 2008 12:56
Ne sem mislila, da bo Vendy, če bo punčka, če bo fantek bo problem. Razen, če je tvoje pravo ime Zlatica... Začetnica
16. jun 2008 13:04
Začetnica, a se kaj tozadevno dogaja... da se ne bomo zaletele "in naming a non-existing child"? Anyway, dajmo raje pri nogometu ostati, je bolj ziher. Vendelina jr.
16. jun 2008 13:10
A veš tudi v tisti pravljici je princesa škratu obljubila otroka, pa še tudi ni bila v stanju... Kakorkoli-nogomet-to se še najbolj spoznamo Začetnica
16. jun 2008 13:21
Pozdravljene punce! Tudi jaz imam že razjasnjeno za koga bom navijala:na prvem mestu so Španci, sledijo Portugalci in Nizozemci. Te tri ekipe so me tudi najbolj navdušile. Želim si da gredo naprej Francozi, ker so mi pač všeč in ker mi Italijani niso prav nič všeč. Raje vidim v nadaljevanju Francoze kot Romune. Težka bo med Portuglci in Nemci. Upam da so Portugalci kljub včerajšnjem porazu OK. Komentatorji tipa Alfred Jermaniš, alias Švicko (mislim, kaj imaš lahko tak nick???) sicer potem v a) primeru Portugalske zmage komentirajo takole: Ker so proti Švicarjem zgubili jih je to podžgalo in so Nemce nabrisali kot za šalo. b) v primeru Portugalskega poraza pa rečejo: začetek prvenstva je bil za Portugal odličen, a jim je zmanjkalo začetnega zagona, mogoče so celo podcenjevali svoje tekmece,... No jaz vsekakor navijam za evropske Brazilce, ker mi nemška resna igra nič kaj ne leži. Pa upam da Turki pokažejo v nadaljevanju Hrvatom kar jim gre Se mi je pa smilil včeraj malo Petr Čeh, tako prijazen fant izgleda in žal mi je da je naredil take kapitalne napake. Pa ravno on, ki blesti pri Chelsea in so govorili da je eden najboljših vratarjev na prvenstvu. No jaz vseeno mislim da je to E. van der Saar. Super tekma je bila včeraj, vrhunec pa seveda rdeč karton Demirela, no ne ravno karton, ampak tisto kar je pokazal ob odhodu z igrišča saš Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 16. jun 2008 13:22:37
16. jun 2008 13:28
Pa še to vam moram povedat!!!! Danes sem diplomirala in sem neznansko srečna!!! Vesela sem da imam pred sabo brezskrbno poletje (verjetno zadnje), med drugim grem 25.6. na Dunaj na polfinale!!! To je darilo, ki sem si ga podarila sama sebi saš
16. jun 2008 14:04
Spagon, to je novica! Čestitam. You are one of us, now, my dear... Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Slivove rožice