Navijačice

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

23. jun 2008 13:32

Vendelina jr. je napisal/a:
Zato bi imela pri nogometu enega moškega komentatorjaa, ki zmore dve uri in več govoriti o tem, kdo je pri žogi in kdo se odkriva, zraven bi pa dodajala ženske komentatorje v smislu, tale ima pa dobro frizuro, pa trače v smisliu, kdo vse je v publiki..... Vendelina jr.
Veš kako bi se moški pritoževali na tale tvoj predlog. Včeraj sem gledala tekmo v študentskem klubu s približno 15 fanti. Vsi so med tekmo šinfali komentatorja na tv3 (mislim da je bil Obrez), potem pa ko pride na vrsto studio z Verdenikom, Švickotom in podobnimi kerlci se pa vsi samo zgražajo, kake neumnosti da klatijo. Fantje so itak vsi strokovnjaki za fuzbal in noben komentator jim ni dovolj dober. Da bi komentirala še ena ženska tračarije, ajoj, mislim da bi imeli veliko za pripomnit čez. Že ko tekme Lige prvakov vodi Maja Tratnik slišim komentarje v stilu: Ajde, saj si luštna, samo kaj je point da si tu??? Moški imajo fuzbal za povse moško domeno. Sem pa zadnjič brala, da so v Angliji naredili raziskavo, v kateri so enako število moških in žensk spraševali kaj je ofsajd. Seveda je pravilno definicijo povedalo več žensk kot moških saš

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. jun 2008 13:35

Ja, spagon, v bistvu imaš prav. Zato grem nazaj na svoj osnovni predlog, po katerem bi bilo samo ženskam dovoljeno gledati nogomet na stadionih, fantje bi ga pa lahko gledali za šankom s frendi in pivičkom in potem bi jih avtobusi razvažali domov. Medtem ko bi se nogometaši mnogo boj potrudili, če bi jih gledale same ženske. To je tudi v moški naturi... Fino se mej na Dunaju. Vendelina jr.

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

23. jun 2008 14:54

Imata prav obe, res bi se še najbolj obnesel Vendelinin prvi predlog. Tudi jaz sem si jih včeraj dajala s tremi, ki določenih tekem sploh niso gledali, pa so me hoteli prepričati, da itak ni bilo tako, kot sem jim jaz pripovedovala - pa še sin mi je pomagal z vsemi podatki o menjavah (kdo v kateri minuti), strelcih itd. Še po dvorišču je skakal in se vživljal v razne vloge, da je čim bolj prikazal gole....možakarji pa so gonili svojo. Samo zato, ker so po radiu slišali koščke komentarje v- moških, seveda.... mamaF - Mojca

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

23. jun 2008 15:09

Rada bi povedala, da je bil men simpatičen nizozemski trener Marco van Basten, pa sem hotela prilimati sličico, ampak je z lasmi grozen. Pobrit je bil pa tako superski... Tako, da sličice ne bo! Začetnica

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

23. jun 2008 17:39

Hej danes in jutri si pa lahko malo odpočijemo od fuzbala ane? Bom šla en giro po mestu, odkar so vsak večer tekme sploh še nisem bila zvečer zunaj Se moram spet malo svojimi antifuzbal kolegicami dobit, itak se mi smejijo ker hodim okol s torbico, na kateri imam pripet badge z napisom I love soccer in Ole Espana saš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti