20. jun 2008 10:04
jass je napisal/a: |
Aja, Spagon kje v tvoji napovedi pa so Portugalci???? A so že šli domov, pa jaz nič ne vem??? jass |
20. jun 2008 10:04
jass je napisal/a: |
Aja, Spagon kje v tvoji napovedi pa so Portugalci???? A so že šli domov, pa jaz nič ne vem??? jass |
20. jun 2008 10:07
ZAČETNICA je napisal/a: | ||
|
20. jun 2008 10:11
anamarija1 je napisal/a: |
Drage moje navijačice, ravno zaradi tega sem nehala gledati nogomet, ker sem bila več ali manj vedno razočarana. Jasno je bilo kot beli dan, da se bodi Nemci uvrstili v polfinale, in prišli bodo do finala, to je njihova taktika, sem pa zelo zadovoljna, da so premagali Portugalce, ker že leta in leta občudujem nemško igro, brezhibne podaje in nenazadnje krasne strele, prava paša za oči. Nemci so že na finalni tekmi, ne se sekirat, naj zmaga pač tisit ki si zasluži. Morda, pa še danes vam bom zaupala zmagovalca.
Anamarija [srecen] |
20. jun 2008 10:12
Tudi jaz sem zaradi Potugalcev lip gloss skoraj pojedla...pa še celo vrečo sinoveda smokija zravem....šmrk.....pa vendar Nemcem z veseljem čestitam za odlično igro. Predvsem tale fant me je navdušil (ja zanj si bom od Anamarije sposodila ime "ni vse v lepoti"....pa še ime ima grozno) s svojo brzino, energičnostjo in natančnostjo. Danes pa seveda navijam za Turke, njega sicer ne bo ...bo pa Hakan, pa Arda.... mamaF - Mojca
20. jun 2008 10:49
Ne vem no, ampak tale Švajnštajger...če bi delala casting za maso statistev za kakšen film o WWII in bi rabila nemške soldate, potem bi zanesljivo izbrala njega (ima tkooooo nemško facooo). Pa ziher še kakšnega iz njegovega plemena.... Joj, kako se včasih univerzum zadeva, kadar se kje geni mešajo.... Vendelina jr.
20. jun 2008 10:54
danes morajo zmagati Turki. obilo zabave ob gledanju. reza
20. jun 2008 11:05
Ampak priznajte, če bi tale fantič imel "normalno" barvo las, ne bi bil napačen... Ne vem zakaj me zelo spominja na Borisa Beckerja
Anamarija
20. jun 2008 11:07
Ja, tisti peroksid res NE pomaga (pa pri tolikem denarju bi pa res lahko kakšen boljši frizeraj izbral). Vendelina jr.
20. jun 2008 11:08
Vendelina jr. je napisal/a: |
Ne vem no, ampak tale Švajnštajger...če bi delala casting za maso statistev za kakšen film o WWII in bi rabila nemške soldate, potem bi zanesljivo izbrala njega (ima tkooooo nemško facooo). Pa ziher še kakšnega iz njegovega plemena.... Joj, kako se včasih univerzum zadeva, kadar se kje geni mešajo.... Vendelina jr. |
20. jun 2008 11:11
Sicer pa se spomnite japonsko - korejske evforije na SP 2002, ko so se azijski mladci množično frizirali "na Beckhama"....in toliko jih je po poskusilo s peroksidom, potem smo se pa smejali rumenim irokezam nad črnimi poševnimi očkami...hihihi. mamaF - MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Široki rezanci la collezione na bolonjski način