Kaj bi se zgodilo, če...

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

12. jun 2008 12:11

No jaz sem pa delala v papirčkih pa se mi je vedno, ampak prav vedno razlezlo... Pol sem pa pekač kupila, ni silikonski, je teflonski, ampak dobra naložba. Pa kot so že punce povedale, je škoda denarja za papirčke. Začetnica

j04  

član od: 19.11.2004

sporočila: 119

12. jun 2008 12:14

Draga Basti:tu se ne gre za ceno modela, jaz imam enega v velikosti za 12 mufinov spečt,ki mi ga je moj kupil, ampak se mi zdi, da bodo tako veliki muffini, če jih spečem tam not, da si sploh ne bodo podobni. Ko sem bila v soboto v akciji za pekači sem obiskala lidl, hofer in špar, ter verjemi da jih nisem dobla. Rada bi tiste cart za mini muffine.

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

12. jun 2008 12:20

Katere papirčke pa kupujete? Jaz sem samo 1x poskusila z njimi (nisem pekla doma, pa nisem imela modela za muffine zraven), pa se mi je vse prijelo na papir. In potem to ni nič kaj fajn za jest (razen, če ima kdo rad papir) ;) s0ncek*

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

12. jun 2008 12:30

Imam pekač in en kup papirnatih košaric. Mufine redko pečem, ko že, pa dam v pekač papirnato košarico in gre zlahka ven, ali pa dam v vdolbine od pekača silikonske modele za mufine, ki jih tudi imam.

Tudi ko sem jih pekla v papirnatih modelčkih, je šlo prav lepo v enem samem, nič se ni razlezlo.

mamamia

mamamia

Basti  

član od: 11.11.2007

sporočila: 558

12. jun 2008 13:05

j04 je napisal/a:
Draga Basti:tu se ne gre za ceno modela, jaz imam enega v velikosti za 12 mufinov spečt,ki mi ga je moj kupil, ampak se mi zdi, da bodo tako veliki muffini, če jih spečem tam not, da si sploh ne bodo podobni. Ko sem bila v soboto v akciji za pekači sem obiskala lidl, hofer in špar, ter verjemi da jih nisem dobla. Rada bi tiste cart za mini muffine.

Mafini v papirčkih so ravno tako veliki, kot v modelu za 12 mafinov. Pa sploh niso veliki. Veliki so v modelih za šest, vsaj take sem jaz videla. Kupila pa sem ga v tušu. Pri nas ga skoraj vedno imajo, sem jih večkrat opazila. Ali pa v Mercatorju poglej, ali v Šparu. Lidl in Hofer jih imata samo včasih v trenutnih akcijah.

Zakaj pa misliš, da ne gre za ceno? Pri meni vedno gre za ceno (pri enaki kvaliteti seveda).

lp Saša

Sporočilo je spremenil(a) Basti dne 12. jun 2008 13:07:20

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1569

12. jun 2008 13:11

Maso daj v navaden pekač in speči. Ko se pecivo ohladi, ga nareži na kocke in jih daj v papirnate košarice – niso mafini, a zgleda dobro in je primerno za-v-roke-vzet.

aknelab  

član od: 22.11.2006

sporočila: 288

12. jun 2008 13:50

Veri je napisal/a:
... in na stojalo za mafine, ki sem ga dobila od svoje super tašče za novo leto. Zgleda prav imenitno, pa ni nič dela. Veri
Veri, kakšno je to stojalo? Kje ga prodajajo? aknelab

spelci  

član od: 1.4.2008

sporočila: 276

12. jun 2008 13:58

Jaz imam oba modela za mafine. Za tiste male sem ga kupila v Nami. Včasih dam papirnate košarice, ne pa vedno... Borovničeve mafine pa vedno pečem v pekaču in nato narežem na kocke, ker imamo radi velikooo borovnic in pride več mase, zato gre vse čez in ni lepo za videt, če dam v pekač za mufine. špelči

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. jun 2008 13:59

Stojalo je sestavljeno iz dveh steklenih krogov, ki ju ločuje taka kovinska palčka, sestaviš ga z vijaki, ni prav težko;). Prodajali so ga v Mulerju v centru, ne vem, če je še, upam, da ja. Veri

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. jun 2008 14:02

Moj lubi bi rekel, da mafini ne morejo bit preveliki;) modele za 24 mini mafinov sem pa videla pred časom v Mulerju in v Nami, včasih se jih dobi tudi v kakem hipermarketu. Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti