Bi bila zelo vesela, če bi ve mojstrice tukaj pokazale kakšno torto za krst :) Pa upam, da ne bi bila katera jezna, če bi pobrala kakšno idejo. Pa kakšnih postopkov bi bila zelo vesela :)
Hvala, hvala!!!
mala pikica
Bi bila zelo vesela, če bi ve mojstrice tukaj pokazale kakšno torto za krst :) Pa upam, da ne bi bila katera jezna, če bi pobrala kakšno idejo. Pa kakšnih postopkov bi bila zelo vesela :)
Hvala, hvala!!!
mala pikica
10. jun 2008 8:14
Pikica malo pobrskaj po fotoalbumih. gaja 1
10. jun 2008 8:36
Mogoče boš tukaj dobila kaj uporabnega. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1093 ami Sporočilo je spremenil(a) ami dne 10. jun 2008 08:37:19
10. jun 2008 8:42
Sem pogledala po foto albumih, pa jih je tako malo. Večina jih ima na moj-album.com. mala pikica
10. jun 2008 8:48
ami, super, hvala! mala pikica
10. jun 2008 19:59
če veš kako se reče po angleško krst,potem pa pejt na slike in napiš........cake.in boš dobila. srcektorta
10. jun 2008 20:02
Saj ne vem, kako se nisem že prej spomnila na dobrega starega googla :) "christening cake" pa je bilo čudo od čuda :) Zdaj pa še samo žilico v roko in gremo veselo na delo ;) mala pikica
10. jun 2008 20:32
u fajne informacije palačinka1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Orehova potica po receptu moje mame