7. jun 2008 0:07
Hvala vsem za pohvale
(Priznam, da sem kar malo zrastla... Moji skromni, samokritični duši pa tako dobro dene... )
MamaF, škoda, da se ti je ravno takrat pokvaril računalnik. Pa tako težko sem šparala tisti košček 4 dni v upanju, da boš prišla...
Anamarija, tvoji recepti krasni, fotografije tudi. Predvsem na tisti Nevidni telečji roladi ti lahko zavida vsak profi kuhar in fotograf
Unicorn tudi tebi
Resnica je, da se za vse lahko zahvalim kulinariki - torej vsem vam. Na tej strani sem našla toliko dobrih receptov in nasvetov, ki ste jih prispevali, da so me spodbudili k eksperimentiranju in pozneje tudi k fotografiranju.
Sčasoma sem se začela lotevat tudi malo bolj zahtevnih receptov in tudi malo daljših receptov ( a ne Vendy)
Vendelinina Mandljeva torta je bila izziv in ko sem se prebila skozi dolg recept, je nastala čudovita torta nad katero so bili moja družina in prijatelji navdušeni, jaz pa kar sijala od ponosa. Nauk: ni vsak dolg recept tudi tako zahteven. Je pa veliko lažje delat, če je napisan tako natančno, kot to zna naša Vendy
Nadaljevanje tega ste seveda videle. Vendelinini recepti, ki so res nekaj izjemnega, so me spodbudili, da poslikam postopek in tako mogoče še koga opogumim.
Pa da ne bomo delali komu krivice... Na kulinariki je toliko dobrih receptov, lepih fotografij, predvsem pa, toliko prijetnih ljudi, da smo lahko res ponosni na ta naš portal in seveda tudi uredništvo, ki stoji za vsem tem
stana