6. jun 2008 13:43
rebecca hvala! ycrna
6. jun 2008 13:43
rebecca hvala! ycrna
6. jun 2008 14:13
Ali lahko v tem pekaču spečemo tudi tiste mehke vaflje, kot pri navadnem pekaču za vaflje?
lp Saša
6. jun 2008 14:24
Basti, po moje ne, ker ni globokega profila in bi masa stekla ven... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
6. jun 2008 14:46
basti ne da se...lahko se naredi recimo pol centimetra visokega in je kar mehek, ampak to je največ. So pa korneti izredni!!!!! ycrna
6. jun 2008 16:19
jst sem ga tudi gledala, a je tak, da bi se dalo oblikovati na kozarčku, da bi bile kot skodelice korneti za sladoled? take, ki jih prodajajo v šparu? a naj ga grem iskat? lp
6. jun 2008 16:32
joj mal neumno vprašanje, ga bom šla zdele najprej pogledat, če ga sploh še imajo. lp
6. jun 2008 17:38
Vanili, a še majo? Kam si pa šla gledat? Mene tudi nekaj mika, da bi ga kupila... RadaJem
6. jun 2008 21:36
Sem tudi jaz kupila, res je fajn. V MB jih imajo še polno.
Vanili, super ideja, po moje bi šlo. Grem kar probat!
čoko
6. jun 2008 22:21
Jaz sem ga tudi dobila. Zastonj. Pa še hec je bil. Sem se prej pogovarjala po msn-ju s fantovo sestro. Me je vprašala, če sem doma in če kaj rabim, češ da pride na obisk. Pa sem napisala, tako v hecu, da pekač za vaflje iz Lidla pa res rabim. In ona pride čez pol ure s škatlo v roki.....
Tako da-katka in ostale mojstrice, kar z idejami in recepti na plan, da me ne mine veselje!
lp Saša
6. jun 2008 22:28
Bom po moje v nedeljo kaj delala (ne obljubim, morda pa le...), pa bom najprej kar sem prilimala, da bo takoj, potem pa še v bazo. V Ljubljani jih imajo še cel kup. Zraven so bile za evro in drobiž še lučke za sladoled, pa sem še to pobasala. Drugače pa - dobra ideja za te skodelice, hvala. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Vitlof s sirom