Nekje sem prebrala, da se lahko od februarja letos gre v Bosno in Hercegovino tudi samo z osebno izkaznico. Vam je to kaj znano?
JAMONI
Nekje sem prebrala, da se lahko od februarja letos gre v Bosno in Hercegovino tudi samo z osebno izkaznico. Vam je to kaj znano?
JAMONI
4. jun 2008 13:04
http://www.mzz.gov.si/si/vizne_informacije/dokument
Na tej strani ni nič omenjena BiH, ampak samo Črna Gora. najbolje, da vprašaš po telefonu.
Mamamia
mamamia
4. jun 2008 13:19
Res je, lahko se potuje z os.izk. - preverjeno. Tudi na strani, ki jo je posredovala mamamia, je pod Pogosta vprašanja to navedeno. LP
Ava
4. jun 2008 14:05
Ava, hvala. Sem iskala prav pogosta vprašanja, ker sem se nedavno med njimi nekaj iskala, pa sem jih v ihtavem iskanju spregledala. Zdaj sem ponovno pogledala in jih seveda našla. Pa BiH gor. Mamamia
mamamia
4. jun 2008 15:00
Ja, novica je bila objavljena na 24ur.com. bobika
4. jun 2008 17:19
Imam večino sodelavk iz Bosne.Preverjeno se lahko od letošnjega januarja v Bosno potuje le z osebno izkaznico.Pa saj je prav tako nekoč smo vendar živeli v isti domovini. chappyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Nevzhajana orehova potica