4. jun 2008 21:05
Hvala vsem za odgovore, predvsem za nove ideje (pečenje v pečici brez olja, ali v MV). Ati zlati, fajn si tole opisal! Paličice so šle na začetku lepo v ponev in prav gotovo je ostalo prostora za še kakšno, ampak pri obračanju je nastala zmeda, na katero prej nisem računal. Izgleda, da je pinceta res nujna... Popolnoma se strinjam s stistim o padcu temperature glede na količino olja - če dobro pomislim, so ga morale zamrznjene paličice popolnoma shladiti.
Moje palčke so bile, ironično, iz Hoferja. Bog ve kakšno čežano bi šele naredil, če bi ble iz Špara!
Bianca, kot je rekla lopatka, najprej moraš sliko seveda posneti in spraviti v eno kulturno obliko na računalnik - npr. v .jpg (sorry če sem začel preveč osnovno, ampak nekaterim to ni tako samoumevno :)). Nato sliko uploadaš nekam na internet - jaz npr. uporabljam
www.shrani.si. Ko je slika naložena, dobiš na tisti strani url naslov od slike, ta url skopiraš na ta forum (skupaj z img tagi, ki jih dobiš že kar avtomatsko zraven na shrani.si. To je to, ko objaviš svoj post, se namesto url-ja pokaže slikca :). Mogoče se sliši zakomplicirano, ampak ko parkrat probaš, je to preprosteje kot naliti mleko v kozarec :).
Katka Lopatka, mimogrede, kaj je to "plusko"?
Sokolowski