1. avg 2014 19:25
Kotarca je napisal/a: |
_tisa_ je napisal/a: | Vanja, sem imela vtis, da premoreš dovolj izkušenj, da že veš, katera oblika bi ti ustrezala.
_tisa_
|
Tisa, ni čudno, da nekateri ne vedo, kaj hočeš povedat; težava je v tem, da ti o krompirju pišeš v slovenščini, jeziku, ki za marsiktere člane ni dovolj imeniten pa ga zato slabo zastopijo. http://health.howstuffworks.com/wellness/natural-medicine/hom . Kotarca
|
Samo tvoje ime sem morala videt in sem bila prepričana, da se spet obe mene spotikaš. Me imaš pa res rada. Za kaj več se bom v jezik uriznila.
Svetujem ti, da prečitaš moj prvi odgovor na tale _tisin_ zapis, ki je bil tole:
_tisa_ je napisal/a: |
Prebrano iz zaupanja vrednega vira (a ni osebno preizkušeno): izrezati krompir v primerno obliko in namestiti za nekaj časa - večkrat... |
Takrat sem si vzela tudi minuto časa, da sem poguglala, če so krompir v daljnih časih res uporabljali za te namene in so jih...samo IZREZOVALI V PRIMERNE OBLIKE jih pa res niso. Ne pozabi, to je bilo verjetno kar nekaj deset let nazaj, preden je farmacija prispevala k lajšanju teh in podobnih težav. Kar se mene tiče, lahko to uporabljajo še danes.
Zato sem tudi pod isti komentar napisala tole:
" Eni res čisto vsemu verjamejo ali pa narobe slišijo ali narobe razumejo. "
All clear now?
Tisa ali ti in tvoji, si lahko po mili volji izrezujete krompir v kakršnekoli oblike. Meni niti približno ni jasno, kako izgleda "primerna oblika" in prepričana sem, če bi kdo v moji familiji imel težave s tem, je dosti bolj enostavno stopiti do prve štacune (četudi in še posebej, če si kje na potovanju) in kupiti kremo, kot pa da izrezuješ krompir v neke "prave oz. primerne oblike".
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 01. 2014 20:39