Pomoč prosim - prevod

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

tema odprta - 31. maj 2008 14:59 | ogledi: 1.342 | odgovori: 2

V Italiji sem kupila izdelek Vanish Oxi action Magnets, v prepričanju, da so "navodila" tudi v nemščini ali angleščini - če jih že v slovenščini ni

Skratka, imam nekaj, čemur ne poznam točnega namena, razen, da ima dve funkciji. Zato lepo prosim, da mi nekdo prevede ali je zadeva dodatek detergentu ali vsebuje obe komponeti. Piše namreč sledeče:

Vanish Oxi Action Magnets ha una doppia funzione:

1.La polvere rilascia potenti agenti smacchiatori durante il ciclo di lavaggio per rimuovere le macchie piu difficili, persimo quelle secche.

2.Il sacchettino Catturacolore e Catturagrigio assorbe, grazie al suo speciale materiale, lo sporco, il grigio ed il colore eventualmente dispersi nell"acqua di lavaggio, evitando che si depositino sui tuoi capi.

hvala in lp

robida

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

31. maj 2008 15:25

Pomensko je nekako tako: Vanish Oxi Action Magnets ima dvojno funkcijo: 1. Prah med pranjem spusti močne odstranjevalce madežev, ki odstranijo tudi najhujše madeže, celo tiste zasušene. 2. Žakeljček "Lovilec-barv" in "Lovilec-sivine" zahvaljujoč svojemu posebnemu materialu vpije umazanijo, sivino (sivo obarvano vodo) ter barvo, ki so se morebiti "razpustile" v vodo, in na tak način preprečuje, da bi se perilo obarvalo. Upam, da je razumljivo, če ne, pa kar vprašaj. Aja, tudi meni ni jasno ali je zadeva detergent ali dodatek. Kolikor pa poznam izdelke Vanish, bi rekla, da je prej dodatek, kot detergent. Lp Teja Sporočilo je spremenil(a) teya84 dne 31. maj 2008 15:31:04

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

31. maj 2008 15:26

Morda ti bo v pomoč http://babelfish.yahoo.com/ predno se oglasi kaka primorka... daj copy paste in izberi iz it v ang pa bo prišel nek zasilni prevod lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti