31. maj 2008 1:46
Letos smo pomotoma posadili kupljeni "kitajski" česen. Je zrasel tako lepo, da bomo sadili samo še tega.
Kar se tiče izobraževanja, se bojim, da je bitka že izgubljena. Poskusite v Google vtipkati "Sanja Lončar" in vam bom kmalu jasno, da je z razglašanjem svoje "resnice" tako uspešna, da jo pridno vabijo na predavanja vsi, od osnovne šole do tretje univerze. Aja, fakse je izpustila, študente bi malo težje naplahtala. Še dobro, da ne znam izračunati seštevka honorarjev za članke, predavanja, knjigo... bogve, ali dobiva tudi provizijo od prodaje "naravnih" izdelkov? Po prebiranju njene knjige o kandidi (ja, sem rabila kar nekaj vztrajnosti in potrpljenja, da sem se prebila skozi) sem vsekakor dobila tak vtis...
No ja, "vsako tele ima svoje vesele", pravi star izrek. Da ne bo pomote, iskreno spoštujem vse, ki se trudijo živeti čimbolj zdravo; ne prenašam pa šarlatanov, ki izkoriščajo njihovo zavzetost in iz tega kujejo dobiček... in biznis z "zdravo hrano" in "naravnimi izdelki" je vsaj enako velik kot velik del farmacie in prehranske industrije skupaj
Nasja