29. maj 2008 13:33
Moja 2 prijatelja imata Ikeino kuhinjo z elementi že 3 leta in sta več koz zadovoljna. Tudi jaz bom naredila isto, ko bom potrebovala novo kuhinjo.
29. maj 2008 13:33
Moja 2 prijatelja imata Ikeino kuhinjo z elementi že 3 leta in sta več koz zadovoljna. Tudi jaz bom naredila isto, ko bom potrebovala novo kuhinjo.
29. maj 2008 15:09
No, tole sem ravnokar hotela napisat - so mi na Whirlpoolu povedali, da velja evro garancija in servisna mreža v SLo, ne glede na to, da je stvar kupljena v Avstriji. Saj, če se bom odločila za nakup, bom že preverila tudi v garancijskem listu. Kar se tiče pa iverke - no, mogoče ni bila iverka, lahko da je bil mediapan ali kaj tretjega, na tipe plohov se res ne spoznam, vem pa, da Iles velja za kvalitetnejšega (kin ustrezno dražjega) med domačimi ponudniki otroških sob. In govorim o tem, da sem preplačala pozneje ugotovljeno dejansko kakovost na račun imena ( da ne govorim, da sem na reklamirano stranico čakala več kot mesec dni, čeprav so mi zagotovili, da je na zalogi in da jo morajo le odtransportirat na drug konec Slovenije, mulo je pa ta čas spal s povštri po tleh, če bi se slučajno ponoči s postelje zvrnil, da bi na mehkem pristal) Skratka - tudi mene so učili - kvaliteto moraš plačat. Zato pa sem skeptik, ko naletim na kakšno ugodnost in se potem sprašujem, kaj hudiča je narobe, da je toliko ceneje. Tudi osnove ekonomije mi niso čisto tuje in nekaj malega vem o tem o čemer je pisala Fresh, pa vseeno.... Pri kuhinji 2.80 na 2.80 in predračunih okoli 9000 eur (spodnji elementi, visoka omara za vgradnjo pečice in dve nizki viseči stekleni vitrini) me je pa sezulo. in sem, kar zadeva korpuse, že odločena, da bodo Ikeini, pri aparatih sem pa še malo v dvomih... IrenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Gravče Tavče ali Prebranac