11. nov 2002 11:36
Zdravo!
Upam, da bodo kaj moji odgovori pomagali
-jaz imam sicer vgrajeno pečico pod pult, ker zgoraj nimam prostora, vendar jo imam ravno tako v elementi , pa sedaj po 2 letih še nimam problemov. Mogoče pridejo kasneje.
- možnost nastavitve kasnejšega vklopa in časa pečenja
Obožujem ta program, ni boljše pogrutavščine. Včasih dam francoske rogljičke zvečer v pečico, nastavim kdaj se naj ugasnejo, temperaturo in čas pečenja in zjutraj
Zadnjič sem zjutraj (pred službo) pripravila in dala v pečico krompir nastavila temperaturo in čas pečenja, kdaj se prižge, kdaj ugasne in ko sem prišla domov, sem imela že krompir skoraj pečen, še solata, pa je kosilo tukaj ob normalnem času ne pa pozno zvečer. Moja mama pripravi tako tudi piščanca. Se mi zdi da mi je s tem dosti lažje. Res pa je, da je potrebno upoštevati še čas gretja pečice, tako da je peka za približno 10 minut daljša.
- nastavitev predlaganih programov pečenja
Jaz sicer piščanca celega ne pečem (sva samo dva), tako da glede tega ne vem. Pri pecivu (biskvitih, tortah, potici,...) pa redno uporabljam predloge pečeja. Večino pečem na ventilacijski pečici.
- izvlečna vodila
Res je, da jih je malo težje čistiti, vendar so meni v veliko pomoč. Ko kaj pečeš, ne rabiš dati pekača iz pečice, jaz kar tako preverim če je pečeno ali pri zalivanju mesa, pa še ne rabiš se bati, da ti bo pekač zdrsnil dol iz vodil kar se mi je prej dostikrat zgodilo
Imam srebrno pečico na kateri se poznajo vsi prsti, tako da vsem ki so bodo odločali za takšno barvo priporočam tiste, ki niso občitljive na odtise in podobno (koliko so dražje ne vem), mislim da se splačajo, ker drugače stalno čistiš. Takrat ko sem jaz kupovala še jih ni bilo.
Pečica še me do sedaj ni razočarala, tudi steklokeramična plošča ne.
Ploščo imam na senzorje, res pa je, da je ne priporočem za starejše ljudi. Babica si jo je kupila tudi na senzorje (samo zato ker jo imam jaz!?) in sem stalno tam, ker si je ne ve odklenit.
Pri nas doma steklokeramična plošča hitreje zagreje kot pri meni. Zakaj ne vem. Priporočem, da se o tem pozanimate, mene na to ni nihče opozoril.
Veliko uspeha pri nakupu in uporabi
Rebeka
Sporočilo je spremenil(a) Rebeka dne 11. nov 2002 11:38:44